Xαμός στη Βουλή με Κωνσταντινέα-Τζαβάρα και ατάκες περί μπράβων και νευρόσπαστων

Print Friendly, PDF & Email

Θερμό επεισόδιο στην ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου είχε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, με τον πρώην διαιτητή και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Ο κ. Τζαβάρας ζήτησε το λόγο από το προεδρείο για να εξηγήσει πως δεν υπήρξε αντικατάσταση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου επί της διαδικασίας στη ΝΔ με την Ντόρα Μπακογιάννη και ότι έγινε παρεξήγηση. Οι τόνοι ανέβηκαν στον διάλογό του με την πρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και σε εκείνο το σημείο φέρεται να γέλασε ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο βουλευτής της ΝΔ, που οργίστηκε, απάντησε στον Κωνσταντινέα με αιχμηρό τρόπο λέγοντάς του «ο μωρός γελάει και όταν δεν υπάρχει αστείο»! Τα πνεύματα οξύνθηκαν, αφού ο Κωνσταντινέας απάντησε εκτός μικροφώνου και ο κ. Τζαβάρας συνέχισε σε καυστικό τόνο έχοντας ανοιχτό το μικρόφωνο: «Σας έχουν φέρει για μπράβο εδώ; Σε ποιον μιλάς για ρόπαλα; Τα μούτρα σας να κοιτάς. Τι είναι αυτά τα νταηλίκια που τον εμψυχώνετε κιόλας σαν ένα νευρόσπαστο…».

Στο μεταξύ, ο Πέτρος Κωνσταντινέας είχε αποχωρήσει από την αίθουσα για να ηρεμήσει η κατάσταση και να συνεχιστεί η συζήτηση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή