Τζαβέλλας: «Δεν θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά υπό τις οδηγίες του Αναστασιάδη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας στο gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται πλέον θέμα κλήσης του στην Εθνική με προπονητή τον Αγγελο Αναστασιάδη, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αρχή του τέλους του Μίχαελ Σκίμπε.

Για την πιθανότητα να κληθεί εκ νέου στην Εθνική: «Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα κλήσης μου με τον νέο προπονητή. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και η συνεργασία μας δεν ήταν καλή. Με εμπιστευόταν όποτε έπαιζα στον ΠΑΟΚ, δεν είχα παράπονο σε αυτό. Απλά δεν τα βρίσκαμε για δικούς μας λόγους. Οπότε είναι λογικό να μην με προτιμά στην Εθνική, όπως κι εγώ δεν θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά υπό τις οδηγίες του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον στηρίζω αυτή τη στιγμή, γιατί είναι ο προπονητής. Ξέρω ότι σε όλη του την καριέρα περίμενε την πρόκληση της Εθνικής. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τα παιδιά γιατί όπως σου είπα η Εθνική πρέπει να είναι υπεράνω προσώπων και υπεράνω Αναστασιάδη- Τζαβέλλα. Η ομάδα έχει πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Δύο κορυφαίους στην Ευρώπη, συν τον Σιόβα που αγωνίζεται στην Ισπανία και κάνει πολύ καλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, αλλά και τον Ρέτσο, που είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει σταθεί άτυχος φέτος, αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για τη λύση της συνεργασίας με τον Μίχαελ Σκίμπε:

«Έγινε το αναμενόμενο. Θεωρώ ότι η δεύτερη θητεία Σκίμπε ξεκίνησε ανάποδα, όχι όπως η προηγούμενη. Νομίζω είχαν δρομολογηθεί κάποιες καταστάσεις, χωρίς να γνωρίζω το γιατί και το πώς. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτή. Οπότε έβγαινε και στα πρόσωπά μας ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή