Τζανακόπουλος: Ακτιβιστική ενέργεια η έφοδος του Ρουβίκωνα στη Βουλή

Print Friendly, PDF & Email

Ως «ακτιβιστική ενέργεια» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την εισβολή περίπου 30 μελών της οργάνωσης Ρουβίκωνας στο προαύλιο της Βουλής, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία έκανε «ό,τι έπρεπε να κάνει», και δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστήριξε πως μετά το Eurogroup του Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία και «μεγάλη μερίδα του αντιπολιτευόμενου Τύπου» επιχειρούν να «στήσουν αντιπολιτευτική ατζέντα» με αιχμή την έλλειψη ασφαλείας για τους πολίτες.

Ισχυρίστηκε ωστόσο πως η εικόνα της ελληνικής κοινωνίας «δεν έχει καμία σχέση με αυτό» και «η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών το καταλαβαίνει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ περιπολικά της Αστυνομίας είχαν παραλάβει για προσαγωγή μέλη του Ρουβίκωνα, κλήθηκαν να επιστρέψουν στη Βουλή και να τους αφήσουν ελεύθερους.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επετέθη μέσω του ΣΚΑΪ στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση για την απόφασή του να μη συλληφθεί κανένα από τα μελή του Ρουβικώνα.

«Ο κ. Βούτσης ακολούθησε την πρακτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή