Τζώρτζογλου «Απροκάλυπτη η παρέμβαση Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, με αφορμή τις θέσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στις ΠΑΕ της Super League και στις Ενώσεις όλης της χώρας με την οποία εκφράζει την οργή του για την «θρασύτατη παρέμβαση» του Βασιλειάδη στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα τονίζει πως περισσότερα θα ειπωθούν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου.

Αναλυτικά η επιστολή:
ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ
ΠΑΕ SUPER LEAGUE
ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ηράκλειο 12 – Ιουνίου – 2018

Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι..

Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.

Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.

Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου… Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται…

Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;

Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή