Μεταγραφή στη Nova o Άρης, μεταδίδονται από την ΕΡΤ τα παιχνίδια της πρεμιέρας

Print Friendly, PDF & Email

Μετεγγραφή της τελευταίας στιγμής για τη Nova η οποία απέκτησε και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Άρη που ανήκαν στην ΕΡΤ

Πλέον το συνδρομητικό κανάλι έχει οκτώ από τις 14 ομάδες της Super League 1 και τις πio εμπορικές πλην ΠΑΟΚ. Αναλυτικά στη Nova στεγάζονται τηλεοπτικά οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Αρης, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ και Βόλος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και αφού η ΕΡΤ ξεφορτώθηκε το πιο βαρύ συμβόλαιο που είχε, δηλαδή αυτό του Αρη, ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει κανονικά τους αγώνες Λαμία – ΠΑΟ και Ατρόμητος – ΑΕΛ, ενώ το αρχικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του καναλιού δεν προέβλεπε μετάδοση.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του typologies.gr οι τέσσερις προαναφερθείσες ομάδες θα πρέπει να δεχθούν μείωση της τάξης του 11,8% των συμβολαίων τους, εντός των επομένων ωρών, μία μείωση ασφαλώς πολύ μικρότερη από αυτή που αρχικά είχε προταθεί.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Παναθηναϊκού και του Αρη προς τη Nova ενδεχομένως να διευκολύνει και τις διαπραγματεύσεις της ΕΡΤ με τη Super League 2, με το κρατικό κανάλι να κάνει μία βελτιωμένη πρόταση στη Λίγκα με χαμηλότερη μείωση.

Συμπερασματικά, στην ΕΡΤ απέμειναν οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Ξάνθη και Λαμία. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη, ενώ ο ΠΑΟΚ προχωράει το εγχείρημα του pay per view μέσω του PAOK TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του Αρη με το συνδρομητικό κανάλι είναι τριετές και θα ξεπεράσει τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή