Την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής της Football League ζητάει ο Ηρόδοτος

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ηρόδοτος με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη συμπεριφορά της ΕΠΟ, της Football League και του Υφυπουργού Αθλητισμού, αναφέρεται στην περίπτωση του Αήττητου Σπάτων που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και ζητάει την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής μέχρι να τελεσιδικήσουν οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από την πρώτη φάση της επιτήρησης των ομάδων.

Σημειώνεται ότι ο Ηρόδοτος με 31 βαθμούς είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στην ερασιτεχνική βαθμίδα του ποδοσφαίρου την ερχόμενη σεζόν με βάση το πλάνο αναδιάρθρωσης (υποβιβασμός δύο κατηγοριών) και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας. Για να αποφύγει τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών και να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Football League από του χρόνου) θα πρέπει να βάλει από κάτω τα Τρίκαλα, που είναι στη 12η θέση με 32 βαθμούς. Τα Τρίκαλα την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ευνοείται η θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καταγγέλλει τη συμπεριφορά των αρμοδίων της ΕΠΟ, της Football League και του Υφυπουργού Αθλητισμού κύριου Γιώργου Βασιλειάδη, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι κάποιος σύλλογος έπαιζε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει καλύψει το μετοχικό του κεφάλαιο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν χάσει βαθμούς από τον σύλλογο αυτό και άλλες που πήραν τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα.

Ο Ηρόδοτος είναι ένας υγιής σύλλογος, που δεν χρωστάει σε κανέναν χρήματα. Την ίδια ώρα άλλες ομάδες χρωστούν σε παίκτες, προπονητές και σε όσους… μιλούν ελληνικά. Ωστόσο, οι αρμόδιοι μας έχουν μπλοκάρει τα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου, μη επιτρέποντάς μας να τα χρησιμοποιήσουμε, με το πρωτάθλημα να οδεύει προς το τέλος του.

Πώς ζητάτε κύριοι να γίνει η αναδιάρθρωση με αυτά τα δεδομένα; Είναι μία πρόταση που θίγει δεκάδες ομάδες, δημιουργούνται οικονομικές εξαρτήσεις και ανήθικα διλήμματα στον βωμό μιας αναδιάρθρωσης, που μέχρι τώρα φέρνει μόνο αντιδράσεις.

Ζητούμε την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής όλων των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, μέχρι να εκδικαστούν όλες οι ενστάσεις σε 1ο και 2ο βαθμό και να βγουν οι αποφάσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης των ομάδων, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί επί ίσοις όροις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή