Την επιστολή Βασιλειάδη στη Super League έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΛ, δημοσιοποίησε την επιστολή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προς τη Super League, μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους των ομάδων, σε συνέχεια της απόφασης για τη διακοπή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Η επιστολή αναφέρει:

“Όπως, γνωρίζετε, το τελευταίο διάστημα και μετά την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκαν σειρά από συναντήσεις με εκπροσώπους ομάδων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου καθώς φορέων που σχετίζονται με αυτό άμεσα ή έμμεσα, όπου και τέθηκε από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας το πλαίσιο των ελάχιστων δεσμεύσεων στις οποίες οφείλουν να προβούν οι ομάδες και οι φορείς του ποδοσφαίρου με σκοπό την επανεκίννηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, με γνώμονα πάντα την τήρηση της δημόσιας ασφάλειας.

Το πλαίσιο των δεσμεύσεων που έθεσε η πολιτική ηγεσία και τη οποίο εναπόκειται προς περαιτέρω βελτίωση και εξεδίκευση στους φορείς του ποδοσφαίρου έχει γνώμονα την τήρηση της ασφάλειας και τη δημιουργία ενός σύγχρονού πλαισίου λειτουργίας.

Στις εν λόγω διαβουλεύσεις εκπρόσωποι ομάδων, μεταξύ των οποίων της Λάρισας και της Ξάνθης, διατύπωσαν προτάσεις και προβληματισμούς που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την έναρξη ενός γόνιμου διαλόγου εντός της οικογένειας του ποδοσφαίρου μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η πολιτική ηγεσία Θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε πρόταση προέλθει εκ μέρους της οικογένειας τον ποδοσφαίρου και η οποία Θα συμβάλλει αφενός στη βελτίωσή του και αφετέρού στην τήρηση της δημόσιας ασφάλειας”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή