Τρίτη και… φαρμακερή συνεδρίαση για αλλαγή της ποινής υποβιβασμού

Print Friendly, PDF & Email

Για την Πέμπτη (03/05, 14:00) προγραμματίστηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της Super League με θέμα την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν αδειοδοτηθούν, η οποία προέκυψε έπειτα από αίτημα των Παναθηναϊκού, Ατρόμητου, ΑΕΚ, Λεβαδειακού, Λαμίας και Απόλλωνος Σμύρνης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια για αλλαγή της ποινής, καθώς την πρώτη φορά δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός (τα 3/4 επί των παρόντων) για την αλλαγή, τη δεύτερη φορά είχαμε τεχνητή έλλειψη απαρτίας από τις ομάδες που ήταν υπέρ της αλλαγής, ενώ αυτή θα είναι η τελευταία προσπάθεια για αλλαγή του κανονισμού.

Η μοναδική διαφοροποίηση σε σύγκριση με τις προηγούμενες προσπάθειες είναι η προσθήκη του Λεβαδειακού στις ομάδες που είναι θετικές στην αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν πάρουν αδειοδότηση.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

  1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.
  2. Ζητήματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή