Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Λασιθίου γνωστοποίησε ο Χηνόπουλος

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ομάδας του ΟΦΙ Θ. Χηνόπουλος φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του Λασιθίου.

Η δημοσιοποίηση των προθέσεων του νυν προέδρου Σύλλα Λουτσέτη να μην διεκδικήσει ξανά τη θέση αυτή αφήνει ένα κενό το οποίο θα διεκδικήσει να καλύψει ο κ. Χηνόπουλος μαζί με μια ομάδα που ήδη σχηματίζεται με πρόσωπα από όλο το νομό, χωρίς ωστόσο να φαίνεται πως αυτή θα είναι η μοναδική υποψηφιότητα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ επιβεβαίωσε τις προθέσεις του στο Ράδιο Λασίθι τονίζοντας πως το γεγονός της αποχώρησης του κ. Λουτσέτη είναι μια μεγάλη απώλεια για το ποδόσφαιρο στο Λασίθι αφού πρόκειται για ένα άνθρωπο με γνώσεις αλλά και με επιρροή σε ανώτερα κλιμάκια αθλητικών παραγόντων στην Ελλάδα και ο ίδιος όπως είπε θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει ώστε να συνεχίσει.

Σε αντίθετη περίπτωση όμως ανέφερε πως θα συμμετάσχει σε μια προσπάθεια παραγόντων από όλο το νομό ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια αναβάθμισης του ποδοσφαίρου στο νομό.

Η θέση του ως πρόεδρος του ΟΦΙ όπως λέει αποτελεί νομικό κώλυμα, στο να είναι ο ίδιος πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, κάτι που ερευνάται νομικά, όμως για τον ίδιο η προεδρία δεν είναι αυτοσκοπός και θα στηρίξει από κοντά ανθρώπους που θέλουν να ανεβάσουν επίπεδο στο ποδόσφαιρο στο Λασίθι.

Παράλληλα κάλεσε όσους δεν έχουν θετικό παρελθόν και δεν προσφέρει κάτι καλό στα ποδοσφαιρικά πράγματα του Λασιθίου να απέχουν από τις ερχόμενες εκλογές.

Πηγή: radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή