Της πήραν το παιδί γιατί αρνήθηκε να του αγοράσει… παγωτό!

Print Friendly, PDF & Email

Μια μητέρα μπήκε στο στόχαστρο των κοινωνικών υπηρεσιών της Αγγλίας επειδή δεν αγόρασε στον γιο της παγωτό.

Η ανήσυχη κοινωνική λειτουργός απομάκρυνε το παιδί από τους κόλπους της οικογένειας, όταν έμαθε πως η μαμά δεν αφήνει τον μικρό «να κουρευτεί με τον τρόπο που θέλει»!

Ευτυχώς δηλαδή που παρενέβη η δικαιοσύνη και εμφανίστηκε πιο λογική από την παιδική πρόνοια, χαρακτηρίζοντας τις πράξεις της κοινωνικής λειτουργού ως «εντελώς απρόσμενες» και τη λογική της «αβάσιμη».

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Mirror», ο δικαστής Mostyn του Λονδίνου δεν μπόρεσε να βρει τίποτα το μεμπτό στην «εξαιρετικά μακροσκελή» 44 σελίδων έκθεση της κοινωνικής λειτουργού, σχολιάζοντας βιτριολικά πως «ήταν πολύ δύσκολο να βρω μέσα στα ‘‘σεντόνια’’ του κειμένου τι ακριβώς κακό είχε κάνει ο γονέας». Και μετά είπε πως ενώ η έκθεση «ήταν πολύ μακροσκελής σε ρητορεία», ταυτοχρόνως παρέμενε «πολύ σύντομη σε παραδείγματα».

Ο 8χρονος είχε απομακρυνθεί με εισαγγελική παρέμβαση και η μητέρα του τον έβλεπε μια στο τόσο για να μη χάσουν επαφή. Η κοινωνική υπηρεσία αρνήθηκε να επιτρέψει την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι του, όταν και παρενέβη τελικά η δικαιοσύνη, μιας και ένα παγωτό δεν είναι προφανώς τόσο σημαντικός λόγος για να στερήσεις σε ένα παιδί τον γονέα του…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή