Τη βίασε, μετά της έκανε πρόταση γάμου και επειδή είπε «όχι» τη βασάνισε με συρματόπλεγμα!

Print Friendly, PDF & Email

Την σοκαριστική ιστορία της μοιράστηκε με τα κολομβιανά ΜΜΕ μια νεαρή γυναίκα από την Μπογκοτά, η οποία βιάστηκε και βασανίστηκε βάναυσα από τον πρώην φίλο της, όταν αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε.

Αρκετούς μήνες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την Κολομβία, η 23χρονη Νταϊάνα Λούνα έχει ήδη υποβληθεί σε έξι πλαστικές επεμβάσεις, προσπαθώντας να σβήσει από το κορμί της τα σημάδια της άγριας επίθεσης που δέχτηκε από τον σύντροφό της στις 21 Ιουνίου. Η ταλαιπωρία της θα αργήσει πολύ ακόμα να τελειώσει, αφού θα χρειαστούν πολλά χειρουργεία για να επανέλθει το σώμα της στην προηγούμενη κατάστασή του. Οι πληγές στην ψυχή της, ωστόσο, μπορεί να μην κλείσουν και ποτέ.

Μιλώντας σε εκπομπή της κολομβιανής τηλεόρασης για την οδυνηρή περιπέτειά της, η Λούνα περιέγραψε πώς στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να παραστήσει σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τη νεκρή για να γλιτώσει από τα χέρια του βίαιου πρώην φίλου της, του 33χρονου Τζούλιο Ορτίζ, με τον οποίο έχει ένα κοριτσάκι 10 μηνών. Σύμφωνα με την Boyaca Extra, τον περασμένο Απρίλιο η 23χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην προβληματική της σχέση με τον 33χρονο. Ο Ορτίζ έγινε έξαλλος με την απόφαση της συντρόφου του και άρχισε να την παρενοχλεί στο σπίτι και τη δουλειά της. Το αποκορύφωμα της αρρωστημένης του συμπεριφοράς ήρθε σχεδόν δύο μήνες αργότερα όταν, υπό την απειλή όπλου, την απήγαγε και την οδήγησε σε ένα μοτέλ.

Εκεί ο 33χρονος βίασε άγρια τη γυναίκα. Στη συνέχεια, την οδήγησε σε ένα αγρόκτημα σε προάστιο της πόλης και εκεί, προς μεγάλη της έκπληξη, της παρουσίασε ένα κουτάκι με δύο δαχτυλίδια και της ζήτησε να αρραβωνιαστούν. Η γυναίκα φυσικά απέρριψε την πρότασή του, προκαλώντας νέο κύμα οργής από τον Ορτίζ.

Για τις επόμενες ώρες, ο διαταραγμένος άνδρας βασάνιζε την πρώην σύντροφό του, κόβοντάς το πρόσωπο της 14 φορές με συρματόπλεγμα και χτυπώντας την με ένα μικρό πριόνι, τυλιγμένο με ύφασμα, στο στην κοιλιά και άλλα σημεία του κορμιού της. Σε ένα από τα διαλείμματα των βασανιστηρίων, η γυναίκα κατάφερε να καλέσει με το κινητό της τηλέφωνο έναν συγγενή της, που με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε τελικά να διασωθεί η Λούνα, που σήμερα δηλώνει πεπεισμένη ότι ο πρώην της θα την σκότωνε και θα έκρυβε το πτώμα της σε εκείνο το αγρόκτημα.

Ο 33χρονος  συνελήφθη και η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή