Τη διεξαγωγή εκλογών στις 15/12 αποφάσισε στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων

Print Friendly, PDF & Email

Σε εκλογικούς ρυθμούς μπαίνει η ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς το ΔΣ της Ενωσης αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών στις 15/12.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Ειρηναίος Φρέρης, τόνισε ότι χρειάζεται ένα νέα συμβούλιο που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις που υπάρχουν για το καλό του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του κ. Φρέρη στις ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων:

“Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ. (No 11/30-11-2018) αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών στις 15-12-2018 (εντός του εξαμήνου που προβλέπεται από το Καταστατικό της Ε.Π.Σ.Κ. – Άρθρο 31 παρ. 4).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα και κριτήριο πάντα το όφελος της Ένωσης και των Σωματείων – μελών μας, ώστε το νέο Δ.Σ. που ευελπιστώ να προκύψει, να προέρχεται από ακόμη περισσότερα νησιά και με μία ενιαία φωνή και δυναμική να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Πιστεύω στην συγκρότηση ενός ενιαίου ενωτικού ψηφοδελτίου με πολυφωνία και ισχυρή θέληση για δουλειά. Οι συνθήκες τώρα είναι πιο ώριμες από ποτέ. Δεν θέλω να σας κουράσω με «απολογισμούς» και «επιτεύγματα», με όλους σας άλλωστε μιλάω μέρα – νύχτα. Μοναδικός στόχος μου είναι το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και η περαιτέρω σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή