Τιμωρία δύο αγωνιστικών στο Λέτο, χάνει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Σεμπάστιαν Λέτο με τιμωρία δύο αγωνιστικών για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός άσος των «πράσινων» θα χάσει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς και το ερχόμενο ματς του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο, Κυριακή (23/4, 19:00) για την 29η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00». Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή