Αρχική Super League 1 Η αντίδραση του Σαββίδη στην πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να κάνει ένσταση κατά...

Η αντίδραση του Σαββίδη στην πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να κάνει ένσταση κατά του Αρη

Η επιστολή της FIFA προς την ΕΠΟ για το χρέος του Άρη και η επιβολή απαγόρευσης μεταγραφών στους “κίτρινους”, ασφαλώς απασχόλησε και τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησαν το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν το μηδενισμό του Άρη στο μεταξύ τους παιχνίδι, εάν και εφόσον υφίσταται το συγκεκριμένο δικαίωμα, δεδομένου ότι στο ντέρμπι του “Βικελίδης” πέρασε ως αλλαγή ο Ντουρμισάι, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε μέσα στον Ιανουάριο.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου ρώτησαν τον Ιβάν Σαββίδη εάν θέλει να το ψάξουν για να κάνουν παρέμβαση σε βάρος του Άρη και να διεκδικήσουν τους βαθμούς στα χαρτιά, αλλά η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Όχι, ξεχάστε το”! Και συμπλήρωσε: “Εμάς μας έκλεψαν ένα πρωτάθλημα με τα χαρτιά, δεν θα κάνω τα ίδια, εγώ θέλω να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα δικαστήρια”.

Σε ό,τι αφορά πάντως στα περί κινδύνου τιμωρίας του Αρη λόγω της συμμετοχής του Ντουρμισάι στους αγώνες με ΠΑΟΚ στις 4 Ιανουαρίου και Ξάνθη στις 8 του ίδιου μήνα, οι “κιτρινόμαυροι” λένε πως σύμφωνα με τον κανονισμό οι ενστάσεις για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή μπορούν να υποβληθούν έως και 48 ώρες μετά από τον αγώνα που χρησιμοποιήθηκε ο παίκτης.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε από ΠΑΟΚ και Ξάνθη αφού δεν υπήρξε γνώση της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλλε η FIFA στον Αρη. Μετά την ενημέρωση για την επιστολή της FIFA, ο Αρης άφησε εκτός αποστολής τον παίκτη για το ματς στη Λάρισα.

Πηγή: sfina.gr

Exit mobile version