Τι λένε για τον ορισμό Μπορμπαλάν στον τελικό Ακρίδας, Τσίκινης και Μιντιούρης

Print Friendly, PDF & Email

Για τον ορισμό του Νταβίντ Φερνάντεζ Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου μίλησε στο SoccerPlus οι κριτές του Master REF, Κώστας Ακρίδας και Ηρακλής Τσίκινης, αλλά και το πρώην μέλος της ομάδας, Ναούμ Μιντιούρης.

Διαβάστε τι είπαν για την επιλογή Περέιρα για τον ορισμό ξένου διαιτητή:

Κώστας Ακρίδας: «Ο ορισμός του κ. Μπορμπαλάν είναι μία βόμβα, η οποία θα καταστρέψει ότι καλό μπορεί να υπάρχει στην ελληνική διαιτησία. Ανοίγει μία κερκόπορτα για την καταστροφή της ελληνικής διαιτησίας. Θα τρίζουν τα κόκκαλα μεγάλων διαιτητών, όπως ο Ζλατάνος, ο Μίχας, ο Αντώνης Βασάρας και ο Μάκης Γερμανάκος.

Τι έχει κάνει η ΚΕΔ τον τελευταίο καιρό για την βελτίωση των υποδομών και της εκπαίδευσης των διαιτητών; Για ποιο λόγο εισπράττουν υπέρογκα ποσά; Για να μην έχουν έτοιμους διαιτητές για τέτοιες καταστάσεις; Ποιο είναι το κίνητρο που δίνουν σε ένα νέο παιδί που μπαίνει στον χώρο της διαιτησίας; Που είναι οι επτά διεθνείς διαιτητές; Πως γίνεται στην Ελλάδα να απαξιώνονται, ενώ στο εξωτερικό να τα πηγαίνουν μια χαρά; Που είναι ο λαλίστατος κ. Βασιλειάδης για να σχολιάσει ότι έγινε σήμερα;

Αν οι ομάδες δεν εμπιστεύονται την ΚΕΔ για τις επιλογές της στους Ελληνες διαιτητές, καλό θα ήταν τα μέλη της να παραιτηθούν.

Θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την στάση του. Δείχνει ότι είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου που κατανοεί απόλυτα τις επιπτώσεις που θα έχει στην ελληνική διαιτησία ο ορισμός Μπορμπαλάν».

Ηρακλής Τσίκινης: «Είναι απαράδεκτος ο ορισμός του κ. Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου. Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση της ελληνικής διαιτησίας και την ταπείνωση όλων των διαιτητών και κυρίως των διεθνών.

Αυτοί δεν είναι που έπαιξαν σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος; Πως γίνεται τώρα κατά τον κ. Περέιρα δεν μπορούν να διευθύνουν ένα ματς-γιορτή, όπως είναι ο τελικός Κυπέλλου; Δεν υπάρχει ούτε ένας διαιτητής σε ολόκληρο τον πίνακα που να μπορεί να σφυρίξει ένα τέτοιο ματς;

Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσωπικότητα του κ. Μπορμπαλάν, που είναι ένας πολύ καλός διαιτητής, θεωρώ ότι η επιλογή του δείχνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε τέλμα.

Πλέον, ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου» για όλα τα κρίσιμα ματς στην χώρα μας. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να είναι ξένοι όλοι οι διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΚΕΔ ήταν υποχρεωμένη να βρει ένα Ελληνα διαιτητή για τον τελικό. Πρέπει να υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές και να μην υπάρχει προκατάληψη για τα λάθη τους».

Ναούμ Μιντιούρης: «Νομίζω ότι δεν είναι προς τιμήν της ελληνικής διαιτησίας ο ορισμός του κ. Μπορμπαλάν, γιατί έτσι υποβιβάζονται οι Ελληνες διαιτητές.

Υπάρχουν διαιτητές όπως ο Σιδηρόπουλος και ο Παπαπέτρου που θα μπορούσαν να επιλεγούν για τον τελικό. Πρέπει οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές να μην είναι προκατειλημμένοι με τα λάθη των διαιτητών.

Επιπλέον, θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτεροι Ισπανοί διαιτητές από τον συγκεκριμένο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή