Τον δάγκωσε στα γεννητικά του όργανα για να γλιτώσει τον βιασμό

Print Friendly, PDF & Email

Το ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα που γνώρισε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών πήρε άσχημη τροπή για μια 50χρονη γυναίκα από τη Λουιζιάνα.

Συναντήθηκαν αρχικά σε ένα μπαρ και στη συνέχεια την προσκάλεσε σπίτι του στο Westwego, λέγοντάς της πως ήθελε να της γνωρίσει την αδερφή του.

Φτάνοντας, ωστόσο, η γυναίκα διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος σπίτι. Τότε ο 55χρονος ονόματι Τζον Πάτον, της έκλεισε το στόμα και την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, όπου της είπε ότι θέλει να κάνουν σεξ.

Φοβούμενη για τη ζωή της συμφώνησε, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα την έβλαπτε.

Έβγαλε τα ρούχα της και ακολούθησε τις οδηγίες που της έδωσε. Υπήρχε όμως ένα θέμα, καθώς, όπως ανέφερε στην κατάθεσή της, ο 55χρονος «δεν μπορούσε να αποδώσει» και έτσι της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Μόνο που η επιθυμία του τού γύρισε μπούμερανγκ, καθώς η 50χρονη δάγκωσε τα γεννητικά του όργανα με δύναμη και προσπάθησε να αποδράσει από το σπίτι. Για κακή της τύχη οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και έτσι η περιπέτειά της συνεχίστηκε. Εξοργισμένος ο επίδοξος βιαστής προσπάθησε να τη μαχαιρώσει, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς τον εμπόδισε χρησιμοποιώντας ένα μικρό τραπεζάκι.

Έπειτα από αρκετές ώρες της έδωσε τα ρούχα της και την άφησε να φύγει. Εκείνη έσπευσε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο καθώς χρειάστηκε η συνδρομή δακρυγόνου για να μπορέσει η αστυνομία να τον βγάλει από το σπίτι του όπου κρυβόταν.

Ο Τζον Πάτον αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό δευτέρου βαθμού, για σεξουαλική βιαιοπραγία και παράνομη κράτηση ανθρώπου υπό την απειλή επικίνδυνου όπλου. Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του θα βρίσκεται υπό κράτηση στο σωφρονιστικό ίδρυμα Jefferson Parish.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή