Του δάνεισε το αυτοκίνητο που της έδωσε η νύφη της κι αυτός πήγε και λήστεψε τράπεζα

Print Friendly, PDF & Email

Μια γυναίκα από το Κόρμπιν του Κεντάκι δάνεισε το αυτοκίνητο που της είχε δώσει η νύφης της για να κάνει τη δουλειά της σε έναν συνάδελφό της. Πού να ήξερε όμως τους σκοπούς του.

Η Jennifer Benge έδωσε το αυτοκίνητό της στην πεθερά της για να πηγαινοέρχεται στη δουλειά της. Εκείνη όμως επηρεασμένη προφανώς από το πνεύμα των Χριστουγέννων, θέλησε να βοηθήσει έναν συνάδελφό της που της είπε πως έμεινε πρόσφατα άστεγος και πως χρειάζεται το αυτοκίνητο για να κάνει κάποιες δουλειές του.

Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα και χωρίς να κάνει περισσότερες ερωτήσεις του έδωσε τα κλειδιά για να κάνει τη δουλειά του.

Πού να φανταζόταν όμως ότι κάθε άλλο παρά αγαθές προθέσεις είχε.

«Είχε πολύ κρύο και της είπε πως θα πάει στο αυτόματο πλυντήριο για να πλύνει τα ρούχα του. Του είπε λοιπόν να το πάρει (το αυτοκίνητο). Και τελικά μάθαμε πως έκλεψε τράπεζα», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Lex18, η Jennifer Benge.

Ο τύπος λοιπόν χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο όχι για να πάει στο πλυντήριο, αλλά για να κλέψει την τοπική τράπεζα και εν συνεχεία να εξαφανιστεί!

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κόρμπιν, ο ληστής ονομάζεται Timothy Sample και την Τρίτη 27/11 έκλεψε την τράπεζα Hometown απειλώντας με όπλο τον ταμεία και εν συνεχεία το έσκασε με το αυτοκίνητο που είχε δανειστεί.

Η Benge είχε κι άλλον έναν λόγο για να είναι έξαλλη με την πεθερά της, καθώς στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου υπήρχαν τα δώρα που είχε αγοράσει στα παιδιά της για τα Χριστούγεννα.

«Υπήρχαν πολλές φιγούρες Minecraft καθώς επίσης Lego κι άλλα δώρα. Και δεν είναι φθηνά», δήλωσε στο Lex18. Και κάπως έτσι μπαίνει μια τελεία στην αγαστή σχέση νύφης-πεθεράς…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή