Το ξύλο στον φίλαθλο του ΠΑΟ στο ματς της Εθνικής στο Καραϊσκάκη

Print Friendly, PDF & Email

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε ο φακός της κάμερας στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Τρίτης στο παιχνίδι της Εθνικής μας με τον Γιβραλτάρ στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το 70ο λεπτό ένας φίλαθλος με φανέλα του Παναθηναϊκού, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από τη θύρα 8 του γηπέδου Καραϊσκάκη δέχθηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού.

Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού δέχθηκε απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο και βρέθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το μέσο της εξέδρας στα προστατευτικά κάγκελα. Εκεί του έσκισαν τη φανέλα και τελικά ζαλισμένος κατάφερε να πηδήξει στον αγωνιστικό χώρο όπου τον φυγάδευσαν οι σεκιούριτι του γηπέδου.

Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου που βρέθηκε χθες (10/10) στο Καραϊσκάκη αποδοκίμασε έντονα την επίθεση στο φίλαθλο του Παναθηναϊκού, ενώ φαίνεται στο βίντεο ότι υπήρξαν και άτομα που έσπευσαν για να τον βοηθήσουν.

Πάντως δεν έλειψαν και συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού από μικρές μερίδες οπαδών.

Στον Εισαγγελέα άμεσα η αναφορά

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που ήταν παρών στο γήπεδο έδωσε εντολή να ετοιμαστεί άμεσα η αναφορά και να σταλεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή