Το ”δίπορτο” της διαιτησίας: Οι διαιτητές ορίζονται στο VAR και τούμπαλιν

Κουμπαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς της 2ης αγωνιστικής της Super League1 και από μια προσεκτικότερη ματιά προκύπτει ότι οι διαιτητές που ορίστηκαν ως διαιτητές VAR στην πρεμιέρα, ορίστηκαν την 2η αγωνιστική ως διαιτητές.

Και το αντίστροφο: Κάποιοι που ορίστηκαν διαιτητές στην πρώτη αγωνιστική, στην δεύτερη είναι VAR.

Το ”SoccerPlus” τους παρουσιάζει:

Ας δούμε πρώτα τους διαιτητές που ορίστηκαν στο VAR την 1η αγωνιστική και την 2η ορίστηκαν διαιτητές:

-Ο Κομίνης την 1η αγωνιστική ήταν στο VAR στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της νέας χρονιάς μεταξύ της Λαμίας και του Παναθηναϊκού και την 2η αγωνιστική ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη.

-Ο Τζήλος ήταν στο VAR του αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα ενώ την 2η αγωνιστική θα διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΟΦΗ.

-Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είχε οριστεί στο VAR για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα ωστόσο δήλωσε κώλυμα και αντικαταστάθηκε από τον Τζουβάρα, την 2η αγωνιστική ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ.

-Ο Παπαπέτρου στην πρεμιέρα ήταν στο VAR του αγώνα Ατρόμητος-Λαμία ενώ την 2η αγωνιστική θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

-Ο Σέζος στην πρεμιέρα ορίστηκε διαιτητής VAR του αγώνα Πανιώνιος Βόλος την 2η αγωνιστική σφυρίζει την αναμέτρηση Λαμία-Ατρόμητος.

-Ο Ευαγγέλου ορίστηκε στο VAR του ΠΑΟΚ Παναιτωλικός ενώ την 2η αγωνιστική ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης ΑΕΛ Ολυμπιακός

-Ο Τζοβάρας στην πρεμιέρα αντικατέστησε στο VAR τον Τάσο Σιδηρόπουλο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα ενώ ήταν στο VAR και στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη και την 2η αγωνιστική ορίστηκε διαιτητής στο Παναιτωλικός Ξάνθη.

Οι διαιτητές της πρεμιέρας που ορίστηκαν στο VAR την 2η αγωνιστική:

-Ο διαιτητής Σκουλάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σφύριζε στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός. Την 2η αγωνιστική ορίστηκε στο VAR του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

-Ο Μανούχος την πρώτη αγωνιστική διηύθυνε τον αγώνα Αρης-ΟΦΗ και την 2η αγωνιστική ορίζεται στο VAR του Παναιτωλικός-Ξάνθη.

–  Ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός Αστέρας, Κουμπαράκης θα βρίσκεται στο VAR του αγώνα Βόλος-Άρης.

-Ο Φωτιάς στην πρεμιέρα σφύριζε τον αγώνα Ατρόμητος Λάρισα και την 2η αγωνιστική θα βρίσκεται στο VAR του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

-Ο Ζαχαριάδης την 1η αγωνιστική ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης Πανιώνιος Βόλος και την 2η αγωνιστική στο VAR του Λαμία Ατρόμητος.

-Ο Διαμαντόπουλος στην πρεμιέρα σφύριζε τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός ενώ την 2η αγωνιστική είναι διαιτητής VAR του αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός.

– Ο Παπαδόπουλος την πρώτη αγωνιστική ορίστηκε διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ Ξάνθη ενώ την 2η αγωνιστική στο VAR του αγώνα Παναθηναϊκός ΟΦΗ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή