Αρχική Super League 1 “Το Διοικητικό Εφετείο επιβεβαιώνει τις θέσεις του ΠΑΟΚ, να μπει στην ουσία...

“Το Διοικητικό Εφετείο επιβεβαιώνει τις θέσεις του ΠΑΟΚ, να μπει στην ουσία η Εφέσεων”

Ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, το οποίο απέρριψε το αίτημα του για προσωρινή διαταγή, τοποθετήθηκε τονίζοντας πως η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική και πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οφείλει να μπει στην ουσία της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας μεταξύ Δικεφάλου και Ξάνθης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η σημερινή απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των όσων εξαρχής επίμονα διατυπώνουμε. Η απόφαση της ΕΕΑ ΔΕΝ είναι δεσμευτική και κακώς δεν δικάστηκε η ουσία της υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας, πράγμα που οφείλει πλέον να κάνει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό άλλωστε το διοικητικό δικαστήριο δεν διέταξε αναστολή της ποινής, όπως κατηγορηματικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης».

Την ίδια ώρα, θα πρέπει να σημειωθεί το εξής… Όταν ανακοινώθηκε το σκεπτικό της ΕΕΑ, ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είχε υποστηρίξει πως πρόκειται για μια εισήγηση – γνωμοδότηση, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακού που… μιλούσε για απόφαση. Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε τονίσει πως πρόκειται για γνωμοδότηση και το μη δεσμευτικό επιβεβαιώθηκε και χθες, από τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σήμερα λοιπόν, έρχεται το Διοικητικό Εφετείο να επιβεβαιώσει τις θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, καθώς μπορεί το αίτημα του Δικεφάλου να απορρίφθηκε, ωστόσο ο λόγος της απόρριψης είναι το ζητούμενο. Και αυτό διότι κανένα δικαστήριο δε θα μπορούσε να απορρίψει μια εισήγηση, παρά μόνο μια απόφαση.

Έτσι λοιπόν, απόφαση δεν υπάρχει με την… βούλα πλέον του Διοικητικού Εφετείου και θα πρέπει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να δικάσει από την αρχή την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης”.

Exit mobile version