«Το ΔΣ αναβάλλεται διότι δεν έχει συζητηθεί η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή της η Football League γνωστοποίησε πως προχώρησε στην αναβολή τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (28/09), όσο και την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η Λίγκα υποστηρίζει πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ή ενημέρωση για την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων για τη νέα σεζόν 2018/09 και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αναβάλει το ΔΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει στις 24 Σεπτεμβρίου πως θα έχει και φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, ωστόσο η δεύτερη τη τάξει κατηγορία διαψεύσει πως υπάρχει συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία είχε ορισθεί για την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 12:00΄ αναβάλλεται, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Ομοίως, και για τον ίδιο λόγο, αναβάλλεται και η Κλήρωση του Πρωταθλήματος»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή