Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για την απώλεια του Χάρυ Κλυνν

Print Friendly, PDF & Email

Τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Χάρυ Κλυνν σε ηλικία 78 ετών εξέφρασαν αρκετοί φορείς του ποδοσφαίρου, καθώς εκτός από καλλιτέχνης έχει διατελέσει πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της ΕΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

«Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς θρηνεί την απώλεια του σπουδαιότερου, εκ των σπουδαιοτέρων μελών της, τον πολυτάλαντο και πολυσχιδή κύριο Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο Χάρυ Κλύνν, όλων των Ελλήνων, περνά στην αθανασία, αφήνοντας πνευματικό πλούτο και χαρισματική δημιουργικότητα, πολύτιμη διαρκή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, ως μέγιστος αληθινός λαϊκός καλλιτέχνης.

Η εξαιρετικά γόνιμη θητεία του, ως Προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον ανήγαγε στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων, ως τον κύριο αναμορφωτή της ομάδας μας. Επιπλέον, με το υποδειγματικό ήθος της φιλαθλητικής πολιτείας του κατέστησε τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς, Απόλλωνα όλων των Ποντίων και Απόλλωνα όλων των Ελλήνων σε όλη τη γή.

Ενώνουμε τη βαθιά μας λύπη για τον χαμό του, με όλους τους Απολλωνιστές αλλά και με όλη την Ελλάδα, κλίνοντας ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του, με τη βεβαιότητα πως παραμένει αθάνατος και συνεχίζει και εμπνέει αέναα με το τεράστιο και πολύπλευρο καλλιτεχνικό και φιλαθλητικό έργο του».

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει την οδύνη της για τον χαμό του Βασίλη Τριανταφυλλίδη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης όλων των Ελλήνων, Χάρρυ Κλυνν, υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής με την καυστική του σάτιρα και όχι μόνο, δημιούργησε νέους δρόμους στην τέχνη, ενώ υπηρέτησε ανιδιοτελώς, εκτός από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τον οποίο λάτρεψε, και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας της ΑΕΚ στους οικείους του. Μακάρι το έργο του να βρει άξιους συνεχιστές».

Η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας μεγάλος Πόντιος, ένας καλός φίλος. Ο Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης, ήταν ο άνθρωπος που ενσάρκωνε την ποντιακή σάτιρα και μέσα από αυτήν ανέδειξε την ιστορία και τον πολιτισμό του αλησμόνητου Πόντου.

Έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, που θα τον θυμόμαστε για πάντα, όπως θα τον θυμάται ολόκληρη η Ελλάδα, ειδικά οι γενιές που μεγάλωσαν με την καυστική του σάτιρα.

’Σ σο καλόν Χάρρυ, χαιρετείας σ’ εμετέρτ’ς, χαιρετείας ’ς σον Πόντον…»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την μεγάλη της θλίψη για το χαμό του Χάρυ Κλυνν, ενός εκ των σπουδαιότερων καλλιτεχνών που παρήγαγε η Βόρεια Ελλάδα. Καλό Παράδεισο, συλλυπητήρια στους κοντινούς του ανθρώπους”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) για την απώλειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει»…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή