Αρχική ΕΠΟ Ε.Π.Σ. “Το θέμα είναι αυτοί που θα αδικηθούν να είναι λιγότεροι από αυτούς...

“Το θέμα είναι αυτοί που θα αδικηθούν να είναι λιγότεροι από αυτούς που θα ευνοηθούν”

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού και για το τι θα γίνει με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων μλησε στο athleticlarissa ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Μεταξύ άλλων είπε: 

«Αν δεν πούνε οι επιστήμονες πότε θα δούμε αχτίδα φωτός δεν μπορεί να γίνει κανένας προγραμματισμός για τίποτα. Όπως είδαμε και το χθεσινό συμβούλιο της Super League το πήγαν πίσω τρεις εβδομάδες για να εκτιμήσουν ξανά την κατάσταση».

«Για μένα το σωστό και το δίκαιο είναι να μην σταματήσει το πρωτάθλημα ως έχει, να βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί. Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις κάποιοι αδικούνται, κάποιοι ευνοούνται το θέμα είναι αυτοί που θα αδικηθούν να είναι λιγότεροι από αυτούς που θα ευνοηθούν».

«Για μένα δεν είναι άδικο να συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά, ας πάμε και από την επόμενη χρονιά. Μία σκέψη δικιά μου αν σταματήσει αυτό τον Μάιο είναι ας ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό που πρέπει να συνεχιστεί μετά τον 15Αύγουστο που ξεκινάνε προετοιμασία οι ομάδες ειδικά η Α’ και Α1’ ΕΠΣΛ και ας τραβήξει μέχρι μέσα Οκτωβρίου. Ας δοθεί ένας εύλογος χρόνος για μεταγραφές και ας ξεκινήσει το επόμενο στη συνέχεια και να μαζέψουμε και το επόμενο πρωτάθλημα».

«Υπάρχει οικονομική αβεβαιότητα γιατί πλέον ο κόσμος ανησυχεί για την επόμενη ημέρα από τα προβλήματα που θα προκύψουν από το κλείσιμο τόσων επιχειρήσεων είναι πάρα πολλά… το ποδόσφαιρο για μένα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρέπει να προηγηθεί πρώτα η υγεία, μετά η οικονομική κατάσταση των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και μετά να δούμε για την συνέχιση των πρωταθλημάτων».

 

Exit mobile version