Η κόντρα Κωνσταντινέα – Σταθόπουλου για την παραπομπή σε δίκη για τη “συμμορία”

Print Friendly, PDF & Email

Η παραπομπή του πρώην μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ και τέως προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρη Σταθόπουλου, σε δίκη για αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων και σύσταση και διεύθυνση συμμορίας, που τον αναγκάζει σε αργία από τη θέση του δημάρχου Οιχαλίας, οδήγησε σε αντιπαράθεση με τον πρώην διεθνή διαιτητή και νυν βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη ο Σταθόπουλος, ο Κωνσταντινέας ανάρτησε στο Facebook ένα ποστ που έλεγε ότι: «Κάποτε μου είπαν πως όσο έχεις πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια… αυτά θα εμφανιστούν! Μπορεί να αργήσουν, βάζοντας το σπόρο της απογοήτευσης και την αμφισβήτησης στην πεποίθησή σου. Όσο, όμως, έχεις ακλόνητη πίστη τότε στο τέλος θα σε αποζημιώσει ηθικά. Έχετε πίστη, λοιπόν, φίλοι μου και στο τέλος το δίκαιο θα λάμψει!»

Μαζί με την ανάρτηση, ο Κωνσταντινέας έχει μία φωτογραφία που τον απεικόνιζε ως διαιτητή πλάι στον Σταθόπουλο και τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, ενώ έχει προσθέσει και το τραγούδι «Εγώ με την αξία μου» του Ιορδάνη Τσομίδη γράφοντας «ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αφιερωμένο»!

Ο Κωνσταντινέας είναι ένας από τους μάρτυρες της υπόθεσης, ο οποίος ισχυρίστηκε κατά την προδικασία ότι πριν από τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός στις 22/1/2012 στον οποίο ήταν διαιτητής, τον επισκέφθηκε στην Καλαμάτα, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ και επίσης κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, Θόδωρος Κουρίδης, ενώ συναντήθηκε και με τον Σταθόπουλο και κοινή συνισταμένη των δύο συναντήσεων ήταν ότι σε εκείνο το παιχνίδι έπρεπε να «προσέξει» τον Ολυμπιακό.

Δύο μέρες μετά ο Σταθόπουλος μίλησε σε μέσο της Μεσσηνίας και σε ερώτηση για την ανάρτηση του Κωνσταντινέα, αρχικά είπε «ουδέν σχόλιο» και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».

Δείτε τη δήλωση του Σταθόπουλου εδώ μετά το 2:30:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή