Το Μαξίμου και οι αντιδράσεις της ΕΠΟ μπλόκαραν την αναβολή του τελικού

Print Friendly, PDF & Email

Το μεταμεσονύχτιο θρίλερ που παίχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής με θέμα την αναβολή του τελικού έχει τρεις βασικούς πρωταγωνιστές: Τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, την ΕΠΟ και τις δύο φιναλίστ και το Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ της Πέμπτης 4/5 ο Βασιλειάδης και η αστυνομία αντιλήφθηκαν ότι τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ δεν είναι αριθμημένα, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος.

Ο Βασιλειάδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στη ΓΓΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus αποφάσισε να αναβάλει τον τελικό λόγω των μη αριθμημένων εισιτηρίων.

Πριν ανακοινώσει την απόφαση αναβολής του τελικού ήρθε σε επαφή με την ΕΠΟ και την κοινοποίησε στη διοίκησή της.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αντέδρασαν άμεσα: Αντιπρότειναν στον Βασιλειάδη την αρίθμηση θέσεων και εισιτηρίων με αυτοκόλλητα προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα και διαμήνυσαν ότι τυχόν αναβολή θα οδηγήσει στη διακοπή των σχέσεων και σύγκρουση των δύο πλευρών.

Ο Βασιλειάδης μετέφερε το θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με την απόφαση του για αναβολή.

Στο Μαξίμου, όμως εκτίμησαν ότι ο λόγος αναβολής δεν είναι «τόσο σοβαρός» και ότι τυχόν αναβολή στο «παρά πέντε» του τελικού θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και ίσως προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα.

Τελικά, ο Βασιλειάδης, βλέποντας ότι δεν έχει στηρίγματα, αποφάσισε να δεχθεί με βαριά καρδιά την πρόταση της ΕΠΟ με τα αυτοκόλλητα στα εισιτήρια και ως αντίδραση να διαρρεύσει ότι δεν θα παρίσταται στον τελικό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή