Το Μοσχάτο καταγγέλλει τον πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου για αθέμιτη προσέγγιση παικτών του

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕ Μοσχάτου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο κατήγγειλε τη Θύελλα Καμαρίου για αθέμιτη προσέγγιση ποδοσφαιριστών της. Σημειώνεται πως το Μοσχάτο είναι τρίτο στη βαθμολογία με 25 βαθμούς, ενώ η νησιωτική ομάδα προπορεύεται στον όμιλο με 32.

Το Μοσχάτο ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος της Θύελλας πλησίασε ποδοσφαιριστές της Α.Ε. με στόχο να τους απομακρύνει από το Σωματείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Α.Ε. Μοσχάτου καταγγέλλει τις πρακτικές του Αθλητικού Σωματείου της Θύελλας Καμαρίου και πιο συγκεκριμένα του Προέδρου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, ο οποίος μη σεβόμενος τον υγιή και ευγενή ανταγωνισμό & την άμιλλα πλησίασε ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Μοσχάτου, με σκοπό να τους απομακρύνει από το Σωματείο μας, μεθοδεύοντας μάλιστα και υποδεικνύοντας τους τον τρόπο, ώστε να πετύχει τον στόχο του!

Μέχρι ενός σημείου, δικαιολογούμε τον άπειρο Πρόεδρο γιατί ως νεόκοπος δε γνωρίζει τους κανόνες που διέπουν τον υγιή ανταγωνισμό καθώς και τον σεβασμό προς κάθε ποδοσφαιρικό αντίπαλο. Προφανώς, τον έχει τυφλώσει ο νεοπλουτισμός και θεωρεί ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα…

Τον καλούμε, να είναι πιο προσεκτικός εάν επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα Σωματεία!
Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν που στεγάζονται τα γραφεία της Α.Ε. Μοσχάτου και όποιος διακαώς, για τους δικούς του σκοπούς επιθυμεί κάποιον από τους ποδοσφαιριστές μας, ας περάσει πρώτα από τα γραφεία να το συζητήσουμε”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή