«Το ΟΣΦΠ – Βέροια δεν χαρακτηρίστηκε στημένο τεχνηέντως από την ΕΠΟ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο άλλοτε διαιτητής και νυν βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωσταντινέας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και σχολίασε το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που οδηγεί σε δίκη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλους 27 ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών: «Είναι υπόδικοι πλέον και θα κάτσουν στο σκαμνί. Η απόφαση λογικά πρέπει να ήταν 2-1. Θα κρίνει η δικαιοσύνη την ενοχή ή τη μη ενοχή των ανθρώπων αυτών».

Για την υπόθεση του εμπρησμού του φούρνου του, για την οποία δεν παραπέμπεται κανείς: «Οι πυροτεχνουργοί δεν μπορούσαν να βρουν τον εκρηκτικό μηχανισμό ώστε να κάνουν την πιστοποίηση επειδή δεν έμειναν υπολείμματα. Πρέπει να είχαν τεχνικές γνώσεις οι άνθρωποι αυτοί και φρόντισαν να μην υπάρχουν υπολείμματα. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν δικάζεται με ενδείξεις αλλά με αποδείξεις. Η αστυνομία έκανε τη δουλειά της. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν δικαστεί ηθικά από τον κόσμο. Τώρα θα περιμένουμε και τις δικαστικές αποφάσεις. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη, συνέχισα την πορεία μου από το 2012 χωρίς να μεταβάλλω την κατάθεσή μου, όπως κάποιοι άλλοι. Πιστεύω ότι δικαιώθηκα και, πλέον, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι η κατάθεση του Κωνσταντινέα από το 2012 δεν θα αλλάξει ούτε στο κόμμα».

Για το αν μπορεί να ανοίξει ξανά η υπόθεση του Ολυμπιακός – Βέροια: «Θυμάστε γιατί δεν χαρακτηρίστηκε στημένο εκείνο το παιχνίδι; Γιατί εκείνη την εποχή στην ΕΠΟ τεχνηέντως δεν είχαν εναρμονίσει το καταστατικό και χρειάζονταν μαρτυρίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, όμως, κατέθεσαν δύο άτομα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή