Η «Θύρα 7» για την τραγωδία στο Μάτι, η κριτική και η προειδοποίηση

Print Friendly, PDF & Email

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στο φιλικό της Τετάρτης (1/8) με τη Λεγανές, στο Καραϊσκάκη, άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση υψώνοντας πανό στο πέταλο της «7» το οποίο ανέφερε:

«Μάνδρα: Πνιγήκαμε στη στεριά, Μάτι: Καήκαμε στη θάλασσα, ούτε ένα συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, συλλυπητήρια. Θύρα 7».

Η κίνησή τους ήρθε λίγες ημέρες μετά το πανό που υψώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο ματς με τη Βασιλεία, το οποίο έγραφε «Σκοτώσατε τον κόσμο στην Ραφήνα – Πουλήσατε την Μακεδονία για το χρήμα».

Η ιστοσελίδα documento.gr σχολιάζοντας την ενέργεια των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, υποστηρίζει πως ενήργησαν για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και κατευθυνόμενοι από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η «Θύρα 7» απάντησε άμεσα στο documento.gr και το δημοσιογράφο Κωστή Βαξεβάνη αναρτώντας επιθετική ανακοίνωση στο Facebook, με την οποία προειδοποιεί τους δημοσιογράφους της εν λόγω ιστοσελίδας δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στο Καραϊσκάκη:

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο Facebook:

«Για άλλη μια φορά γίναμε αποδέκτες κριτικής του άμεμπτου δημοσιογράφου Βαξεβάνη!Τολμας και μας πιάνεις στο στόμα σου εμάς,το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα, την ΘΥΡΑ 7. Και όλα αυτά,επειδή είπαμε το αυτονόητο: Ότι μετά από 130 νεκρούς περίπου δεν είδαμε ούτε μια παραίτηση,δεν ακούσαμε ούτε μια πραγματική ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την πολιτική ηγεσία παρά μόνο ευθύνες διάσπαρτες από δω και από εκεί. Κύριε Βαξεβάνη, δεν είδατε ότι και στα αλλά γήπεδα της Ελλάδας ζητούνται πολιτικές ευθύνες με παρόμοια πανό; Δεν είδατε ότι το οπαδικό κίνημα κινείται πάνω στην ίδια γραμμή;Μιλάτε εσείς για «ΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ» στους οπαδούς που η δημοσιογραφική δεοντολογία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να είσαι φερέφωνο του πολιτικού συστήματος. ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιος είσαι και από που τα παίρνεις, οτι δούλευες 30 χρόνια στην ΕΡΤ με 10.000 ευρώ μισθό,δήθεν επαναστάτη της δεκάρας. Η ΘΥΡΑ 7 έχει αποδείξει ότι δεν είναι με κανέναν αλλά έχει λόγo για αυτά που συμβαίνουν. Είχαμε πόλεμο και με την προηγούμενη κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας όπως έχουμε και τώρα. Είσαι ένας πληρωμένος μισθοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και μαθήματα από εσένα δεν δεχόμαστε. Και σου δίνουμε μια συμβουλή και σε εσένα,και σε όλους στο κουτί της Πανδώρας και στο Documento: Στο σπίτι μας ΔΕΝ είστε ευπρόσδεκτοι όσο Ολυμπιακοί και να είστε. Παρολα αυτά αν αποφασίσετε να έρθετε θα σας υποδεχτούμε αναλόγως!»

Ο δημοσιογράφος, Κ. Βαξεβάνης επανήλθε χαρακτηρίζοντας ως «τραμπούκους» τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που καπηλεύονται την ιστορία του συλλόγου και «έδειξε» ως υπεύθυνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη διότι τους νομιμοποιεί.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή