Αρχική ΕΠΟ Κύπελλο Ελλάδας «Το πράγμα οδηγείται από την Πολιτεία ώστε ο τελικός να γίνει χωρίς...

«Το πράγμα οδηγείται από την Πολιτεία ώστε ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τζάμπα κόπος η σημερινή συνεδρίαση. Το πράγμα οδηγείται από πλευράς της Πολιτείας ότι ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο. Θα δούμε τι θα συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα. Καθυστερούμε πολύ και θα γίνουμε τι θα γίνει στη σύσκεψη του Βασιλειάδη με την αστυνομία. Όλα εκεί θα κριθούν.

Θα είναι ντροπή να γίνει χωρίς κόσμος ο τελικός Κυπέλλου. Φοβούνται να μην γίνουν σοβαρά επεισόδια, αφού υπάρχουν δεξιά και αριστερά πηγαδάκια που επικαλούνται.

Αν ο Υφυπουργός πει χωρίς κόσμο, τότε εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν νομίζω, πάντως, ότι υπάρχει άνθρωπος που θα προτιμούσε έναν τελικό που να μην είναι γιορτή και χωρίς τον όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Μακάρι όλα να αλλάξουν τη Δευτέρα και ο τελικός να γίνει με κόσμο».

«VAR μόνο στο ΟΑΚΑ λέει η ΚΕΔ»

Ο κ. Γαβριηλίδης μίλησε για τις εξελίξεις αναφορικά με το τελικό του Κυπέλλου και στο έτερο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ARENA FM αναφερόμενος και στο θέμα του VAR

«Υπάρχει πιθανότητα για VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, έτσι λέει η ΚΕΔ τουλάχιστον. Είπανε ότι θα κάνουν ακόμη μια δοκιμή την Κυριακή στο ματς Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός, για να δουν αν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Θα περιμένουμε μετά τη δοκιμή του VAR να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί. Με την προϋπόθεση ότι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ φυσικά.

Είναι λίγες οι μέρες για τον τελικό, θα δουλέψουμε μέρα-νύχτα όμως για να προσπαθήσουμε να προλάβουμε. Δεν είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να γίνει με κόσμο, αν και το θέλω. Η Πολιτεία μάλλον δεν θα το αφήσει».

Exit mobile version