“Το πρωτάθλημα αρχίζει με προβλήματα, αλλά με καλή διάθεση θα ξεπεραστούν”

Print Friendly, PDF & Email

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο διοικητικό ηγέτης των “κίτρινων”, Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:
«Μας χωρίζουν λίγες ώρες από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η προσδοκία όλων μας είναι να δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα με θέαμα, ισονομία και γεμάτες κερκίδες σε όλα τα γήπεδα. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως, δυστυχώς, ακόμη ένα πρωτάθλημα αρχίζει με προβλήματα. Ελπίζω, όμως, με την καλή διάθεση των εμπλεκομένων να ξεπεραστούν το συντομότερο. Αυτό επιβάλει το συμφέρον όλων των πλευρών και όχι μόνο των ΠΑΕ.

Για τον ΑΡΗ αισιοδοξώ ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ο ΑΡΗΣ επανατοποθετήθηκε πέρυσι στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφοντας εκεί που διαχρονικά ανήκει. Στις κορυφαίες θέσεις. Μεγάλωσε και εξελίχθηκε, όχι μόνο εντός γηπέδων, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Τα σημάδια είναι εμφανή. Τη νέα χρονιά στόχος μας είναι να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα.

Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, τα οποία αποτελούν τη βάση των φιλοδοξιών μας. Η ομάδα μας απέδειξε στο Europa League ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μας. Ο άδικος, δε, τρόπος, που αποκλειστήκαμε, μας πείσμωσε τόσο πολύ, που θέλουμε να επιστρέψουμε του χρόνου στην Ευρώπη για να αποδείξουμε πράγματα.

Κάτι που δεν θα αλλάξουμε είναι η φιλοσοφία μας. Θα προχωρήσουμε και φέτος με δουλειά και πίστη στον εαυτό μας. Και φυσικά με αρωγό τον κόσμο μας γιατί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων μας δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα.

Το Σάββατο ξεκινάμε με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ομάδα και κόσμος, μαζί, θα κάνουμε το καθήκον μας για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία…

Vamos!»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή