«Το πρόβλημα στο Παγκρήτιο έχει να κάνει με το σκέπαστρο, όλα έτοιμα τον Μάρτιο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μεταφερθεί η έδρα της Εθνικής στο Παγκρήτιο.

«Από ό,τι φαίνεται είναι θέληση της ομοσπονδίας να γίνει έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο. Χρειάζονται κάποιες μικρές παρεμβάσεις στο γήπεδο, αλλά δεν έχουν μεγάλο κόστος. Το πρόβλημα στο Παγκρήτιο έχει να κάνει με το σκέπαστρο, αλλά το πιθανότερο είναι να μετακινηθούν τα δημοσιογραφικά στην απέναντι πλευρά, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το σκέπαστρο της δυτικής πλευράς. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις που απαιτούν η FIFA και η UEFA υπάρχουν. Άρα είναι όλα σχεδόν έτοιμα να γίνει η απόφαση της ομοσπονδίας πράξη και να φιλοξενήσει το Ηράκλειο την αγαπημένη όλων των Ελλήνων Εθνική ομάδα. Μιλάμε για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020, που αρχίζουν το Μάρτιο», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και συνέχισε

«Το Ηράκλειο έχει αποδείξει πως όποτε φιλοξένησε την Εθνική, είτε σε επίσημα, είτε σε φιλικά, είτε ακόμη και σε ματς των παλαιμάχων του 2004, είχαμε sold out. Αυτός πιστεύει πως είναι και ο βασικότερος λόγος που η ομοσπονδία, παίρνοντας και την άποψη των διεθνών, αποφασίζει να έρθουν τα παιχνίδια της Εθνικής στο Ηράκλειο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Είναι τεράστια η ευθύνη και το Ηράκλειο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή