Το πρώτο παιχνίδι Lego για ενήλικες καταπολεμά το άγχος

Print Friendly, PDF & Email

Πόσες ώρες έχετε περάσει ως παιδιά, παίζοντας με τα Lego; Πολλές. Και πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί να μην υπάρχει και μια έκδοσή τους για ενήλικες;

Το όνειρο αυτό γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Σε συνεργασία με την εταιρεία IndieGooGo, η διάσημη μάρκα παιχνιδιών ανακοίνωσε το LEGO® FORMA, ένα νέο σετ που θα ενθουσιάσει τους ενήλικες.

Και παρόλο που μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τα συγκεκριμένα παιχνίδια ως παιδί, η Lego θέλει να ενθαρρύνει τους ενήλικες να χρησιμοποιήσουν αυτή την νέα σειρά ως τρόπο για την καταπολέμηση του άγχους.

Το νέο Lego Forma, είναι περισσότερο ένα «δημιουργικό έργο» σε σχέση με τα αντίστοιχα παιδικά, δήλωσε ο Κάρι Βίνθερ, επικεφαλής μάρκετινγκ των Creative Play Lab Pilots.

Και το συγκεκριμένο προϊόν για τους ενήλικες είναι ένα μοντέλο ψαριού Koi με 294 κομμάτια. Περιλαμβάνει ένα σύστημα γραναζιών για να αναπαράγετε την κίνηση της κολύμβησης των ψαριών και συνοδεύεται με προσαρμόσιμες επιδερμίδες, που περιλαμβάνουν δέρμα καρχαρία, δέρμα ψαριού Koi και άλλο ένα για να το διακοσμήσετε εσείς όπως θέλετε.

«Οι νέοι άνθρωποι με τους οποίους μιλάμε, μας λένε ότι εξακολουθούν να νιώθουν την επιθυμία να είναι δημιουργικοί και να απολαμβάνουν την εμπειρία να κάνουν πράγματα – αλλά η ζωή φαίνεται πως τους εμποδίζει» δήλωσε ο Βίνθερ. Και οι δύο εταιρείες ελπίζουν πως το συγκεκριμένο προϊόν θα βοηθήσει τους ενήλικες να ξεκολλήσουν από τις οθόνες των υπολογιστών ή των κινητών τους. Και να αξιοποιήσουν την δημιουργική πλευρά τους μέσα από μια διασκεδαστική πρόκληση.

Το μοντέλο είναι αρκετά μικρό για να αποτελέσει μια χαριτωμένη προσθήκη σε οποιοδήποτε δωμάτιο. «Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ενήλικες να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της δημιουργίας που είχαν ως παιδιά και να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη για μερικές ώρες» πρόσθεσε.

Η πρώτη σειρά του νέου αυτού μοντέλου, αξίας 113 δολαρίων, κυκλοφόρησε σε περιορισμένη ποσότητα και φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως έχει ήδη εξαντληθεί.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή