Ιατροδικαστής για Γκαρσία: Είχε διακριτή κάκωση στο άνω χείλος και ζαλάδες

Print Friendly, PDF & Email

Το πόρισμά της για την κατάσταση του Οσκαρ Γκαρσία, έπειτα από το ρολό χαρτί που τον χτύπησε στο πρόσωπο, συνέταξε η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, η οποία εξέτασε τον προπονητή του Ολυμπιακού κατ’ εντολή από την υποδιεύθυνση αθλητικής βίας της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σ’ αυτό, η κ. Ζαγκελίδου κάνει λόγο για «διακριτή κάκωση στο άνω χείλος του στόματος», ενώ αναφέρεται και στις ζαλάδες που είχε ο Ισπανός.

Αναλυτικά το πόρισμα:

«Από την εξέταση του στις 26/2/18 προέκυψε διακριτή, κάκωση προσώπου (θλαστική εξοίδηση του άνω χείλους του στόματος αριστερά και επιπολής τραύμα του βλεννογόνου του άνω χείλους του στόματος αριστερά, σε έδαφος εξοίδησης/εκχύμωσης), με αναφερόμενο άλγος κεφαλής, άλγος αυχένα και άλγος (αρ) κροταφογναθικής άρθρωσης. Έφερε αυχενικό κηδεμόνα. Ο απεικονιστικός έλεγχος και συγκεκριμένα η αξονική τομογραφία ΑΜΣΣ (αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης), από 27/2/18, ανέδειξε εικόνα ήπιου ευθειασμού. Για την αποδρομή των παραπάνω κακώσεων απαιτείται κατά προσέγγιση χρόνος μιας εβδομάδος εξαιρέσει επιπλοκών».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή