Το ροζ βίντεο που «έκαψε» τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο

Print Friendly, PDF & Email

Ένα βίντεο διάρκειας λίγων λεπτών που δείχνει τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο να ερωτοτροπεί και το οποίο κυκλοφόρησε μέσω social media στα Ιεροσόλυμα, ήταν αυτό που εξανάγκασε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον εν λόγω Μητροπολίτη.

Ο κ. Ησύχιος που από το 2012 κατείχε τη θέση του Πατριαρχικού Επιτρόπου αλλά και άλλα νευραλγικά πόστα του Πατριαρχείου έχει κληθεί από τον κ. Θεόφιλο για να δώσει εξηγήσεις για το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και προσβάλλει τις αξίες και τα ήθη που πρεσβεύει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σύμφωνα με αραβόφωνα Μέσα ο Πατριάρχης Θεόφιλος έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο ψηλά και αν είναι κάποιο άτομο στην τάξη της ιεροσύνης δεν θα έχει καμία ασυλία σε ότι αφορά την εικόνα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Ήδη για την υπόθεση έχει ξεκινήσει προανάκριση από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν «το δεξί χέρι» του Πατριάρχη Θεόφιλου και μάλιστα είχε πρωτοστατήσει στην πτώση του Πατριάρχη Ειρηναίου.

ΠΗΓΗ: protothema

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή