Το στοίχημα της ΕΠΟ με Αναστασιάδη και η κατ’ αρχήν καθολική αποδοχή του

Print Friendly, PDF & Email

Η πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική θυμίζει την κριτική της αντιπολίτευσης στην επιλογή μίας κυβέρνησης, ανεξάρτητα από την απόφαση που έχει πάρει.

Αν η Ομοσπονδία αποφάσιζε να κρατήσει τον Μίκαελ Σκίμπε και ο Γερμανός δεν τα πήγαινε καλά, τότε θα ασκούνταν κριτική για το γεγονός ότι δεν προχώρησε στην αντικατάστασή του. Τώρα που ελήφθη η απόφαση για αλλαγή προπονητή έχει ξεκινήσει μία ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του Αναστασιάδη, χωρίς να του δοθεί μία περίοδος ανοχής για να δείξει τι μπορεί να κάνει και να ακολουθήσει η κριτική βάσει αποτελεσμάτων.

Κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αναρτήσεις των Βάσκο Φάισκα και Νίκολα Μπέλιτς που ήταν παίκτες του Αναστασιάδη στον Πλατανιά, με τον πρώτο να τυγχάνει να έχει παίξει με τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Πέτρο Μάρτινς, στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τις σεζόν 1997/98 και 1998/99.

Ομως, άσχετα με τη γνώμη του καθενός, η εισήγηση του Βαγγέλη Γραμμένου όχι μόνο πέρασε ομόφωνα από την ΕΕ της ΕΠΟ, αλλά και χωρίς να υπάρξει η παραμικρή ένσταση.

Μέσα στο συμβούλιο υπάρχουν 17 άτομα από διαφορετικές ομάδες που έχουν διαφορετικές απόψεις, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση και τους αντιπροέδρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μπαταγιάννη και Τάκη Αγραφιώτη (ο πρώτος είναι και πρόεδρος της Super League) να είναι ανάμεσα στα άτομα που συμφώνησαν με την πρόσληψη Αναστασιάδη χωρίς να φέρουν την παραμικρή αντίρρηση.

Η επόμενη μέρα στην Εθνική έχει ξεκινήσει ήδη με την πλαισίωση του 65χρονου τεχνικού με τον Αγγελο Μπασινά, ενώ αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στο τεχνικό τιμ της Εθνικής.

Η επιλογή του Αναστασιάδη είναι ένα στοίχημα της ΕΠΟ, το οποίο θέλει να κερδίσει με ψυχραιμία και ορθολογισμό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή