Δώνης: «Η φάση του πρώτου ημιχρόνου μου φάνηκε πέναλτι αλλά οι διαιτητές κρίνουν»

Print Friendly, PDF & Email

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας, στην έλλειψη εμπνεύσεων από τους παίκτες ενώ μίλησε και για το VAR.

Αναλυτικά η συνέντευξη Δώνη

Το σχόλιό του για το VAR και το αν υπήρχε πέναλτι πριν το γκολ της Λαμίας και κατά πόσο θα άλλαζε την εικόνα του ματς, αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε κεφάλι στο σκορ:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις για το τι θα γινόταν αν σκοράραμε πρώτοι. Η φάση που λέμε, μου φάνηκε πέναλτι. Δεν είναι δική μου απόφαση. Υπήρχαν άνθρωποι που την έκριναν, όπως έκριναν και τη φάση που πήραμε πέναλτι. Δεν μπορώ να μιλάω με υποθέσεις. Εμείς πάντως δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Είχαμε κακές επιλογές και αποφάσεις και όλα αυτά μας επηρέασαν στο να μην γίνουμε επικίνδυνοι».

Για το αν θεωρεί κακό τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Λαμίας και καλύτερο του ΟΑΚΑ:

«Μιλάω για τον αγωνιστικό χώρο. Αν με ακούσατε την περασμένη εβδομάδα είπα τα χειρότερα για τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Το πληρώνουμε, το νοικιάζουμε και κάποιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι να το συντηρήσουν. Αυτό δεν σημαίνει πως όταν πας σε ένα γήπεδο με 35-37 βαθμούς, πρέπει να είναι έτσι…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή