Οι ποδοσφαιρικές Ενώσεις στέκονται αλληλέγγυες στους πυρόπληκτους της Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις αλλά και την έναρξη δράσεων αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής από την ΕΠΣΑΝΑ, την ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΠΣ Λακωνίας, έσπευσαν δεκάδες ακόμη ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, καθώς το τοπικό ποδόσφαιρο είναι ενεργά δίπλα στους συνανθρώπους μας που ένιωσαν τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας.

ΕΠΣ Θεσσαλίας: «Συγκεντρώνουμε είδη πρώτη ανάγκης»

«Η Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρος της Περικλής Λασκαράκης, εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της πύρινης λαίλαπας των περιοχών της Αττικής.

Μέσα στο βαρύ αυτό εθνικό πένθος, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλία και να σταθούμε δίπλα, βοηθώντας τους πληγέντες και τις οικογένειές τους.

Η ΕΠΣΘ καλεί τα Σωματεία – Μέλη της να συμπαρασταθούν συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων και των οικείων τους.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται στα γραφεία της ΕΠΣΘ (Ροζού 17 με Ερμού, τηλ. 2421027147)».

ΕΠΣ Χίου: «Συγκεντρώνουμε και αποστέλλουμε είδη πρώτης ανάγκης»

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΧΙΟΥ εκφράζον τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών στις περιοχές της Αττικής .
Η ΕΠΣ ΧΙΟΥ αισθάνεται την ανάγκη να βοηθήσει και να στηρίξει τις οικογένειες που επλήγησαν .

Γι αυτό τον λόγο καλεί τα Σωματεία και όσους ασχολούνται με το Χιώτικο Ποδόσφαιρο να συνδράμουν προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης:

( γάλατα μακράς διάρκειας, κράκερ, φρυγανιές, μπισκότα.
Και φαρμακευτικά προϊόντα γάζες, betadine (μπεταντίν) , fucidin (φουσιντίν)
μωρομάντιλα και πάνες ).

Η ΕΠΣ Χίου θα συγκεντρώνει τα είδη πρώτης ανάγκης
στα γραφεία της
Καθημερινά 8.30-14.00 μέχρι την Δευτέρα 30/7/18
Αγ. Αποστόλων 17.

και θα αναλάβει την αποστολή τους».

ΕΠΣ Ζακύνθου: «Διοργανώνουμε αιμοδοσία»

«Η ΕΠΣ Ζακύνθου ανακοινώνει ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει στο νοσοκομείο Ζακύνθου «Αγιος Διονύσιος» καθημερινά και κατά τις ώρες 09.00 – 13.00 Τετάρτη και απόγευμα 17.30 – 19.30, και να δώσει αίμα για τους πυρόπληκτου των Αθηνών στην τράπεζα αίματος που διατηρεί η ΕΠΣ Ζακύνθου».

ΕΠΣ Κορινθίας: «Μετέχουμε στο εθνικό πένθος»

«Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας μετέχει στο Εθνικό πένθος, και εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό των συμπατριωτών μας, από την πύρινη λαίλαπα της Αττικής, στις οικογένειες και στους οικείους τους».

ΕΠΣ Δράμας: «Θλίψη και οδύνη»

«Μόνο θλίψη και οδύνη μπορεί να προκαλέσει η τραγωδία για τα θύματα της φωτιάς στην Ανατολική Αττική. Η ψυχολογική, οικονομική και φυσική καταστροφή είναι τεράστια.

Η ΕΠΣ Δράμας αυτές τις δύσκολες στιγμές εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους αυτούς που έχασαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής».

ΕΠΣ Καβάλας: «Ασύλληπτη τραγωδία»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τα σωματεία της, οι παράγοντες, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι του νομού Καβάλας θρηνούν για τον άδικο και πρόωρο χαμό τόσων ζωών από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Είναι για όλους μας μια ημέρα θλίψης και πένθους.

Αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι περιττά. Μονάχα θλίψη, σιωπή και μαύρο κυριαρχούν στις ψυχές όλων μας για αυτήν την εθνική τραγωδία.

Παράλληλα, μία μικρή αναφορά και μεγάλη ευγνωμοσύνη χρωστάμε σε αυτούς που ρίχτηκαν στη μάχη για να σώσουν κάτι, κάποιον, ό,τι μπορούσε να σωθεί. Τους ευχαριστούμε που έριξαν και συνεχίζουν να ρίχνουν τον εαυτό τους στη φωτιά, για να σώσουν ότι σώζεται κι ευχόμαστε οι τραγικοί αυτοί αριθμοί να σταματήσουν να ανεβαίνουν. Η τραγωδία είναι ήδη ασύλληπτη».

ΕΠΣ Ηπείρου: «Προσφέρουμε αίμα στην τράπεζα εθελοντών αιμοδοτών της ΕΠΣ»

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στους πληγέντες και στους οικείους τους από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Συμπαραστέκονται και υποστηρίζουν τις προσπάθειες των τραυματιών για ταχεία ανάρρωση προσφέροντας μονάδες αίματος από την Τράπεζα Εθελοντών Αιμοδοτών της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, παρακινώντας συγχρόνως ολόκληρο τον ευαίσθητο ποδοσφαιρικό – αθλητικό κόσμο της περιοχής για εθελοντική αιμοδοσία στα δύο νοσοκομεία της πόλης των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο σχετικού καλέσματος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) για κάλυψη αναγκών αίματος και παραγώγων στους τραυματίες».

ΕΠΣ Ευρυτανίας: «Σύντομα πρωτοβουλίες ανακούφισης»

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των συμπατριωτών μας, που χάθηκαν άδικα από την πύρινη λαίλαπα. Η Ένωση μας στέκεται δίπλα στους πληγέντες και στις οικογένειες τους και θα αναλάβει σύντομα πρωτοβουλίες για να  συνεισφέρει στην ανακούφιση του πόνου τους, αποφασίζοντας σε ποιες ενέργειες θα προβεί στο επόμενο συμβούλιο».

ΕΠΣ Βοιωτίας: «Η σκέψη μας δίπλα σε όσους χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα»

«Θλίψη και οδύνη για τα θύματα των πυρκαγιών.

Ο Προεδρος και η Ε.Ε της ΈΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ εκφράζει την βαθιά θλίψη και οδύνη για τους δεκάδες συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους εξ αιτίας των φονικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Εκφράζει τα Θερμά συλλυπητήριά στους συγγενείς και οικείους τους.

Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα σε όλους εκείνους που χτυπήθηκαν από την πύρινη λαίλαπα.
Στο προσεχές συμβούλιο θα ληφθεί απόφαση για οικονομική συμπαράσταση στους πληγέντες.
Ο Πρόεδρος.
Κωνσταντίνος Νίκας

ο Γ Γραμματέας
Σπυρίδων Σακατης».

ΕΠΣ Χανίων: «Ο,τι είναι δυνατό για την ανακούφιση των πληγέντων»

«Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εκφράζει τη βαθιά οδύνη για τα θύματα της τραγωδίας στην Αττική.

Συλλυπάται βαθύτατα τις οικογένειες των θυμάτων και δεσμεύεται να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Καλό κουράγιο σε όλους μας».

ΕΠΣ Λέσβου: «Θερμά συλλυπητήρια»

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους για τον άδικο χαμό των συμπατριωτών μας, από την πύρινη λαίλαπα της Αττικής και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή