Το 14ο Motor Festival του ΟΑΚΑ ανοίγει αύριο τις πύλες του!

Print Friendly, PDF & Email

Η κορυφαία μηχανοκίνητη… περιπέτεια της Ελλάδας ξεκινά αύριο (3/5) το απόγευμα και υπόσχεται ένα μοναδικό τριήμερο υπερθέαμα στο Ολυμπιακό Στάδιο

Μαγευτικά shows επαγγελματιών οδηγών απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης τόσο σε ασφάλτινη όσο και σε χωμάτινη αρένα, αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, «ιπτάμενοι» οδηγοί αγωνιστικών μοτοσυκλετών, ο ιστορικός «Γύρος του θανάτου», 4Χ4 «θηρία» να… διαλύουν ό,τι βρεθεί στο διάβα τους και από κοντά ο KIT, οι Dukes, ο Kεραυνός McQueen, o Herbie το κατσαριδάκι και η Christine, θα βρίσκονται μεταξύ άλλων από αύριο και για το επόμενο τριήμερο στο ΟΑΚΑ!

Με λίγα λόγια; Η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα ξεκινά! Το 14ο MotorFestival, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, ανοίγει αύριο Παρασκευή 3 Μαΐου στις 19:00 τις πύλες του (είσοδος από την Κύμης) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό τριήμερο υπερθέαμα!

Αύριο θα γίνει το opening Party με ασταμάτητα shows μέχρι και τις 11 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 4 Μαΐου και την Κυριακή 5 Μαΐου οι πόρτες για το κοινό θ’ ανοίγουν στις 11 το πρωί και θα κλείνουν στις 10 το βράδυ, σε μια… εκρηκτική αναβίωση της πιο θρυλικής μηχανοκίνητης περιπέτειας!

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς και οι  επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ από Ελλάδα και εξωτερικό εγγυώνται για θέαμα που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στο κόκκινο τόσο στην ασφάλτινη (On Road) όσο και στην χωμάτινη (Off Road) αρένα του ΟΑΚΑ!

Drift Shows, Motocross shows, Stunt & Extreme Stunt Shows, Trial Shows,  Drag Shows, 4X4 Shows, Rally Shows και Kart & Mini Moto Shows θα εκτυλίσσονται χωρίς σταματημό με πρωταγωνιστές τους επαγγελματίες showmen του χώρου!

Παράλληλα, στην αρένα του 14ου Motor Festival θα παρελάσουν τα πιο διάσημα τηλεοπτικά αυτοκίνητα: Ο μοναδικός Knight Rider, κοινώς ο KIT, που είναι έτοιμος να υπακούσει στα καλέσματα που θα δεχτεί, οι… ιπτάμενοι Dukes, ο Herbie το κατσαριδάκι που θα μεταμορφωθεί για ακόμη μία φορά προς τέρψιν του κοινού, η Christine που θα ζωντανεύσει ξανά και φυσικά ο… νέος που είναι και ωραίος, Κεραυνός McQueen!

Δίπλα στην αρένα του φεστιβάλ θα υπάρχει το… βαρέλι! Το πιο ιστορικό κόλπο της μηχανοκίνησης, ο «Γύρος του θανάτου», θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Η έκθεση του 14ου Motor Festival

Επίσης εντός κι εκτός της αρένας του φεστιβάλ θα εκτυλίσσονται DanceFire & Led Shows από τις επαγγελματίες χορεύτριες του event, ενώ περιμετρικά αυτής έχει στηθεί η Έκθεση του 14ου MotorFestival, που καλύπτει όλο το φάσμα των «4» και των «2» τροχών με δεκάδες κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, νέα μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών, με εκθέτες από τον χώρο της βελτίωσης, αξεσουάρ περιποίησης και ανταλλακτικών, με εκθέτες καυσίμων και λιπαντικών, όπως και Truck & 4×4 Section, αλλά και το Service Park με τα αγωνιστικά!

Λεπτομέρειες για το φαντασμαγορικό πρόγραμμα του τριημέρου υπάρχουν στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης (motorfestival.gr). Η ώρα για την No 1 μηχανοκίνητη γιορτή της Ελλάδας έφτασε!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή