Το «Bohemian Rhapsody» των Queen έσπασε το φράγμα του 1 δισ. προβολών στο YouTube

Print Friendly, PDF & Email

Γιορτάζοντας το ιστορικό ρεκόρ, το YouTube έχει αντικαταστήσει το βίντεο του «Bohemian Rhapsody» στο κανάλι των Queen με τη νέα remastered εκδοχή του.

Το βίντεοκλίπ του «Bohemian Rhapsody» των Queen πέτυχε ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας το 1 δισ. προβολών στο YouTube. Αυτομάτως γίνεται το πρώτο μουσικό βίντεο πριν τη δεκαετία του ’90 που σπάει το φράγμα του 1 δισ. views στη μουσική πλατφόρμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το βίντεο του εμβληματικού single είχε θεωρηθεί απόλυτα πρωτοποριακό για την εποχή του. Το περιοδικό Rolling Stone είχε αναφέρει για αυτό: «Η επιρροή του δεν έχει υπερεκτιμηθεί, αφού “εφηύρε το video clip”, επτά χρόνια πριν από την έναρξη του MTV!».

Γιορτάζοντας το ιστορικό αυτό ρεκόρ, το YouTube έχει αντικαταστήσει το βίντεο στο κανάλι των Queen με τη νέα remastered εκδοχή του.

Οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ των Queen, δήλωσαν σχετικά: «Είναι τιμητικό για εμάς που το “Bohemian Rhapsody” ξεπέρασε το 1 δισ. σε  προβολές στο YouTube. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να το γιορτάσουμε με τους φαν μας σε όλο τον κόσμο φτιάχνοντας τρία νέα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια μας που θα περιλαμβάνουν και εσάς. Αν είστε μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε, μπείτε στο www.youarethechampions.com για περισσότερες πληροφορίες».

Στο ιστορικό αυτό ρεκόρ, βοήθησε και η κυκλοφορία της ομώνυμης βιογραφικής ταινίας για τους Queen, με τον Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι, η οποία διπλασίασε τις προβολές του τραγουδιού.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή