Το Epidavros Action 2019 κέρδισε το στοίχημα!

Print Friendly, PDF & Email

Το στοίχημα κερδήθηκε και φέτος! Το Epidavros Action 2019 ολοκληρώθηκε έχοντας αφήσει το στίγμα του στα multi sport events, δημιουργώντας μια διοργάνωση που πλέον μπορεί να θεωρηθεί θεσμός, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Μετά τη διοργάνωση του Πόρου, το εξαιρετικό Porosea που έγινε στις 8 και 9 Ιουνίου με τεράστια επιτυχία, η whynot κατάφερε για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσει και να αποδείξει ότι αγώνα με τον αγώνα, ο πήχης ανεβαίνει. Με πρωταγωνιστές τους αθλητές και έμφαση στον αθλητικό τουρισμό, δημιουργούνται πια αγώνες-θεσμοί και παράπλευρα κέρδη για τις περιοχές που τους φιλοξενούν.

Το διήμερο 14-15 Σεπτεμβρίου, ήταν η σειρά της όμορφης και γραφικής Επιδαύρου να, γεμίσει κόσμο, χρώματα, μουσικές και αθλητικές δράσεις, σε μια υπέροχη γιορτή του αθλητισμού, η αρτιότητα της οποίας άφησε ικανοποιημένους όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν.

Σουβατζόγλου και Δημόπουλος πρωταγωνιστές σε ένα aκόμα άψογο αθλητικό τριήμερο που διοργάνωσε η whynot!

Περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην αργολική πόλη και απόλαυσαν μια άψογη διοργάνωση με πολλές συγκινήσεις, δυνατούς και ανταγωνιστικούς αγώνες, σπουδαίους πρωταγωνιστές και άλλα πολλά, με τους διοργανωτές να συμφωνούν πως ήταν η καλύτερη διοργάνωση, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη!

Και το αγωνιστικό σκέλος έκλεψε την παράσταση, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τον αριθμό – ρεκόρ των 750 σε όλα τα αγωνίσματα, γεγονός που αποδεικνύει πως το Epidavros Action κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του αθλητικού κοινού και όχι μόνο.

Αξίζει να αναφερθεί πως, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, για την ασφάλεια των αθλητών υπήρξε αλλαγή στην κολυμβητική διαδρομή.

Μεγάλες προσωπικότητες πλαισίωσαν το αγωνιστικό κομμάτι, με τους Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Παναγιώτη Δημόπουλο να κλέβουν την παράσταση και να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα και να ανεβάζουν το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο αγώνισμα των 1.500 μ. κολύμβησης, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου τερμάτισε πρώτος στα 3.000 μ. κολύμβησης, ενώ πρώτη στο Swim Kids (300 μ.) ήταν η Στέλλα Ρώτα.
Πρώτη γυναίκα στα 1.500 μ. κολύμβησης η Ειρήνη Κανέτση, πρώτη στα 3.000 μ. κολύμβησης η Δάφνη Γεωργιάδου, ενώ πρώτο αγόρι στο Swim Kids ο Μιλτιάδης Μαρλαγκούτσος.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος τερμάτισε πρώτος και στο City Run των 5.000 μ., με τη Νεφέλη Παπαγεωργίου να είναι η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στο αγώνισμα, ενώ στο Kids City Run (1.500 μ.) πρώτοι τερμάτισαν ο Γιάννης Κροκίδης και η Αναστασία Παπαντωνίου.

Ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου κέρδισε την Standard διαδρομή, με τη Λιάνα Χασιώτη να είναι η πρώτη γυναίκα που τερμάτισε, ο Παναγιώτης Δημόπουλος κέρδισε το Sprint, όπου πρώτη γυναίκα τερμάτισε η Εύα Μπέκα, ενώ ο Στάθης Παντέλης κέρδισε στο Super Sprint, με την Ελένη Κήπου να τερματίζει πρώτη από τις γυναίκες και στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Ο Γιάννης Καρπούζης ήταν ο πρώτος της κατάταξης στο Aquathlon, πρώτη από τις γυναίκες ήταν η Κατερίνα Πολίτη, ενώ στο Kids Aquathlon τις δυο πρώτες θέσεις κατέλαβαν η Στέλλα Ρώτα και η Ελέσσα Μητριτσάκη και την τριάδα έκλεισε ο Μιλτιάδης Μαρλαγκούτσος.

Στην σκυταλοδρομία, πρώτη αναδείχθηκε η τριάδα των Ανδρέα Κραβαρίτη-Αναστάση Αργυρού-Γιώργου Παρζίκα, ενώ στο sprint επικράτησε η τριάδα των Χρήστου Κοντογιανόπουλου-Λάμπρου Καρούτσου-Σωτήρη Μαρκόπουλου.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο

https://why-n.gr/live-result-epidavros-action/

Ρώτας: Δημος, φορείς και εθελοντές έκαναν εξαιρετική δουλειά

Ο επικεφαλής της whynot Πάνος Ρώτας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που εργάστηκαν προκειμένου η διοργάνωση να κυλήσει άρτια και οι αθλητές να απολαύσουν με ασφάλεια ένα ιδιαίτερο αθλητικό διήμερο τονίζοντα χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Επιδαύρου που είναι συνεχώς δίπλα μας και μαζί διοργανώσαμε ένα άρτιο event. Φυσικά ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στους 140 εθελοντές μας, που ήταν παντού και με τις υπηρεσίες και τα χομόγελά τους, έκαναν του αθλητές να αισθανθούν υπέροχα, κάτι που έφτασε στα αυτιά μας και μας έκανε χαρούμενους. Οι χορηγοί μας, η διοργανωτική ομάδα και όλοι οι αθλητές που μας τίμησαν για μια ακόμα φορά, έβαλαν ένα ακόμα λιθαράκι, ώστε το Epidacvros Action να γίνει ένας τριαθλητικός θεσμός αντάξιος της ιστορίας της Επιδαύρου».

Το Epidavros Action 2019 ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Επιδαύρου, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρεία whynot και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, του Υπουργείου Πολιτισμού – Αρχαιολογική Υπηρεσία, του Υπουργείου Τουρισμού, της ΕΟΜΟΠ, του ΕΟΤ και με την τεχνική υποστήριξη της ΠΕΠΑ.

Οι χορηγοί του Epidavros Action ήταν οι εταιρίες Βίκος, Dole, Heilborn University, Εθνική Ασφαλιστική και TeamKinetic, υποστηρικτές η Ηιgh 5 η Unigreen, η RESTUBE, η Μελισσα, η Epidive, η Shimano, το swimmingshop.gr, το Tribal Kayak, το Saronic Triathlon, η Saronic outdoor Activities, η Lifeguard Hellas, η IASIS, η Smart Marketing Solution, το FOTO TREXOUME και χορηγοί επικοινωνίας η ΕΡΤ, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ και το RUNNFUN.GR.

Ο πήχης πλέον μπήκε αρκετά ψηλά. Η προετοιμασία για το επόμενο Epidavros Action έχει ήδη ξεκινήσει!

Και οι εκπλήξεις αναμένονται ακόμα περισσότερες!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή