Το FBI βρήκε σύγχρονους Φρακενστάιν σε ερευνητικό εργαστήριο!

Print Friendly, PDF & Email

Φρικιαστικά ευρήματα που παραπέμπουν σε ιστορίες μυθοπλασίας και σε άρρωστα μυαλά, βρήκε το FBI σε έλεγχο που έκανε σ’ ένα ερευνητικό εργαστήριο στην Αριζόνα.

Οι πράκτορες του FBI ήρθαν αντιμέτωποι με σοκαρίστηκες εικόνες, καθώς ένα από τα ευρήματα παρέπεμπε σε σύγχρονο Φρακενστάιν αφού σε ένα αντρικό σώμα είχε τοποθετηθεί ένα γυναικείο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ήταν κρεμασμένο και στον τοίχο του Κέντρου Βιολογικών Ερευνών.

Επίσης βρήκαν ένα ψυγείο που παρέπεμπε σε ψυγείο σφαγείου, καθώς ήταν γεμάτο, με ανδρικά γεννητικά όργανα και πλήθος κομμένων, κεφαλιών, χεριών και ποδιών.

Τα σώματα τα έδιναν χωρίς χρήματα συγγενείς των θανόντων με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς σκοπούς.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία των συγγενών που υποστήριξαν ότι παραπλανήθηκαν και οι υπεύθυνοι δεν είχαν συμπεριφερθεί στα σώματα με σεβασμό.

Το FBI είχε ερευνήσει το χώρο το 2014 σαν ένα μέρος έρευνας για παράνομη ανταλλαγή και εμπόριο ανθρωπίνων μελών.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση πλέον είναι κλειστή και πούλαγε τα ανθρώπινα μέλη έναντι αμοιβής περίπου 2.900 δολαρίων για ολόκληρο σώμα χωρίς χέρια ή κεφάλι και 375 δολάρια για ένα πόδι.

Ο Στίφεν Γκορ, ιδιοκτήτης του Βιολογικού Ερευνητικού Κέντρου, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση για τη διεύθυνση παράνομης επιχείρησης, ενώ κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 121.000 δολαρίων. Ο ίδιος ξέσπασε σε δάκρυα αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η αστική δίκη θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου.

ΗΠΑ: Το FBI βρήκε σύγχρονους Φρακενστάιν σε ερευνητικό εργαστήριο (pics & vid) - Media Gallery

ΗΠΑ: Το FBI βρήκε σύγχρονους Φρακενστάιν σε ερευνητικό εργαστήριο (pics & vid) - Media Gallery 2

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή