Το VAR… καταvarάθρωσε Κουμπαράκη, Σκουλά και Μανούχο

Κουμπαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Η συνεργασία με τον VAR έκρινε εν πολλοίς την απόδοση των διαιτητών της πρώτης αγωνιστικής όπως προκύπτει από τις κριτικές των Κώστα Ακρίδα, Ηρακλή Τσίκινη και Ναούμ Μιντιούρη για το Master Ref.

Για παράδειγμα ο Φωτιάς βρήκε γρήγορα σωστούς κώδικες επικοινωνίας με τον Παπαπέτρου, ο Ηρακλής Τσίκινης διαπίστωσε πως η χρήση του VAR στο Περιστέρι ήταν υποδειγματική και έτσι επιβράβευσε τον διαιτητή από την ΕΠΣ Πέλλας με 8,50 τοποθετώντας στην κορυφή της βαθμολογίας με το καλημέρα.

Ξεκίνημα με το δεξί (8,40) και για τον Παπαδόπουλο ο οποίος σύμφωνα με τον Ηρακλή Τσίκινη πέρασε απαρατήρητος στο ΟΑΚΑ σε ένα ματς που εγκυμονούσε κινδύνους δεδομένου ότι υπήρξε έκπληξη.

Εξίσου καλή εκκίνηση (8,30) πραγματοποίησε και ο Διαμαντόπουλος, οποίος απέσπασε το 8,30 του Ναούμ Μιντιούρη για την ικανοποιητική απόδοσή του στην Τούμπα.

Αντίθετα, στους χαμένους της πρεμιέρας συγκαταλέγεται ο Σκουλάς που μπαίνει στη σεζόν με το χαμηλό 7,50 του Κώστα Ακρίδα, ο οποίος εκτός από λάθη στο ματς της Λαμίας διαπίστωσε και κακή χρήση του VAR.

Προβληματική έκρινε και τη διαιτησία του Μανούχου στο «Βικελίδης» ο Κώστας Ακρίδας εντοπίζοντας εκ νέου θέματα με τη σωστή αξιοποίηση του VAR, με συνέπεια να βαθμολογηθεί με 7,70.

Χαμηλή τέλος ήταν και η πτήση του Κουμπαράκη (7,80) στο Καραϊσκάκη σε έναν αγώνα πάντως που υπήρξαν και τεχνικές δυσλειτουργίες στο VAR όπως παραδέχθηκε με ανακοίνωσή της η ΚΕΔ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία των διαιτητών, η οποία θα ανανεώνεται κάθε αγωνιστική.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή