Τρίκαλα: “Να καθαρίσουν τα πρωταθλήματα από τους κίβδηλους και τους τσαμπατζήδες”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, σύμφωνα με τις οποίες η Κασσιόπη κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση 27 βαθμών, τα Τρίκαλα εξέδωσαν νέα ανακοίνωση τονίζοντας πως τα πρωταθλήματα πρέπει να καθαρίσουν από τους παράνομους και τους τσαμπατζήδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης μας αποκαλύφθηκαν οι παράνομες και αθέμιτες μεθοδεύσεις διαφόρων παραγόντων που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή στην SL2, ομάδων που παρανομούν χωρίς καμία αιδώ, εξαπατώντας τις ποδοσφαιρικές Αρχές και ομάδων που χρωστούν σε όποιον μιλά ελληνικά και κινδυνεύουν με -27.

Φαίνεται ότι η πίτα των τηλεοπτικών, παρά την αναμενόμενη περικοπή, αποτελεί επαρκέστατο κίνητρο για την άμβλυνση των ηθικών φραγμών.

Η ομάδα μας επιμένει στον δρόμο της νομιμότητας, της κάθαρσης, της ισονομίας και του υγιούς ανταγωνισμού και ζητά από τις αρμόδιες Αρχές να πράξουν το αυτονόητο.

Να καθαρίσουν τα πρωταθλήματα από τους παράνομους, τους κίβδηλους και τους τσαμπατζήδες.

ΤΩΡΑ και όχι κάποτε στο μέλλον, σύμφωνα και με τις διακηρύξεις του κ. Υφυπουργού Αυγενάκη και των ψηλά ιστάμενων παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Καλούμε τον κόσμο των Τρικάλων και τους εκπροσώπους μας στα δημόσια αξιώματα να διεκδικήσουν το δίκιο της ομάδας και να ασκήσουν κάθε θεμιτή πίεση προς αυτόν τον σκοπό”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή