Τρίτο κύμα πίεσης στον Βασιλειάδη για να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση

Print Friendly, PDF & Email

Από την στιγμή που η ΕΠΟ επανεπιβεβαίωσε ότι η αναδιάρθρωση θα προχωρήσει και ο Γιώργος Βασιλειάδης, δεν έκανε πίσω ούτε στο αρχικό αίτημα της Super League, ούτε σε αυτό της ΕΠΟ, τώρα παρατηρείται ένα τρίτο κύμα πίεσης προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, αυτή τη φορά μέσω βουλευτών του κόμματός του, οι οποίοι όλως τυχαίως προέρχονται από περιοχές ομάδων, που δεν επιθυμούν την αναδιάρθρωση για δικούς τους λόγους.

Επειτα λοιπόν τις πιέσεις που δέχθηκε ο Βασιλειάδης από το ποδόσφαιρο αυτό καθαυτό, δηλαδή την ΕΠΟ και τη Super League, τώρα ο υφυπουργός Αθλητισμού έχει να αντιμετωπίσει την πίεση των πολιτικών και εν όψει της κατάθεσης του Σχεδίου Νόμου για την αναδιάρθρωση, την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά την ανακοίνωση της Νίκης Βόλου, η οποία κάλεσε από τους βουλευτές του Νομού να υπερασπιστούν τις δίκαιες θέσεις της όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αλλά και το μεταβατικό σχέδιο που συνέταξε για να μην ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, του Νομού Μαγνησίας, Αλέξανδος Μεϊκόπουλος, τάχθηκε ανοιχτά κατά της απόφασης του Γιώργου Βασιλειάδη και φέρεται να οργάνωσε συνάντηση με βουλευτές άλλων Νομών του κόμματος προκειμένου να υπάρξει κοινή αντίδραση κατά της αναδιάρθρωσης.

Παρόμοια εικόνα και στο Νομό Ηρακλείου. Μετά τη δυναμική παρέμβαση της ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία έκανε λόγο για «ωμή παρέμβαση» του υφυπουργού Αθλητισμού στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, ήρθε η δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα ψηφίσει την επίμαχη τροπολογία όταν αυτήν κατατεθεί.

Με μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αναμένεται αν θα υπάρξουν κι άλλες επίσημες αντιδράσεις βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή