Τρίτο φιλανθρωπικό τουρνουά ΕΡΑσπορ 101.8!

Print Friendly, PDF & Email

ΠΟΤΕ; Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, στις 13:30

ΠΟΥ; Γήπεδο Τραχώνων, Λ. Ιωνίας 95 & Ήρωος Μάτση, Άλιμος

ΓΙΑΤΙ; Παίζουμε μπάλα & συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός του Κόσμου»

Αυτό το τουρνουά ποδοσφαίρου έχει αποκλειστικό σκοπό να στείλει ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Είναι θέ(α)μα διάθεσης να «προκαλέσουμε» ένα χαμόγελο στο παιδί της διπλανής πόρτας, σ´ αυτό που δεν έχει κρεβάτι να πλαγιάσει, εκείνου που ζει τη προσφυγιά, την ορφάνια, το ρατσισμό, την κοινωνική απαξίωση!

Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο για κάθε μικρό «σπλάχνο» αυτής της γης! Γιατί είναι παιδιά όλων μας, είναι το «αύριο» αυτού του πλανήτη. 

Η συμμετοχή τωn τεσσάρων ομάδων σε αυτή την αθλητική γιορτή είναι καθαρά συμβολική και αποσκοπεί στην ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελεί η «Κιβωτός του Κόσμου».

Τα μέλη της ΕΡΑσπορ 101,8 και της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΡΤ, με το πνεύμα αλληλεγγύης που τα διακρίνει, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών, αναδεικνύοντας ένα επιπλέον «κομμάτι» του κοινωνικού ρόλου της ΕΡΤ.

Η «Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος» είναι η δεύτερη ομάδα που συμμετέχει στο 3ου ποδοσφαιρικού τουρνουά. Αποτελείται από τους παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Σίνισα Γκόγκιτς, Νόνι Λίμα, Θανάσης Μπέλος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Ιβάν Ρούσεφ, Χρήστος Αρδίζογλου, Αντώνης Μανίκας, Θοδωρής Αρμύλαγος, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Καρούλιας, Νίκος Γκουλής κ.α.

Η ομάδα «Μικτή Σερίφου», που συγκροτήθηκε από αλληλέγγυους ευαισθητοποιημένους βετεράνους ποδοσφαιριστές, ρομαντικούς της μπάλας, υποστηριχτές της θεωρίας «όπου υπάρχει αθλητισμός, ο κόσμος είναι καλύτερος».

Τέλος, με την παρουσία της ομάδας της «Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής» στο τουρνουά, όλοι στέλνουμε μήνυμα προς πάσαν κατεύθυνση: ΛΕΜΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή