«Τραγικό ότι σφυρίζει ακόμη ο Κομίνης και υποβιβάστηκαν διαιτητές με λιγότερα λάθη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενδεχόμενη χρήση του VAR στον τελικό του κυπέλλου, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο αλλά και στην περσινή απώλεια τίτλου.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη του πρώην διεθνούς διαιτητή:

Για τη χρήση VAR στον τελικό Κυπέλλου: «Είναι ένα βήμα μπροστά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν και έρχεται αργοπορημένα. Το περιμέναμε από την αρχή της σεζόν ή έστω τον Ιανουάριο, όπως έλεγαν οι υποσχέσεις. Κάθε ιδιοκτήτης ομάδας που θέλει ένα καθαρό Πρωτάθλημα θέλει τη χρήση του VAR, διότι με αυτό οι διαιτητές έχουν τις αποδείξεις που χρειάζονται για να πάρουν μια σωστή απόφαση. Εννοείται ότι είμαι υπέρ της χρήσης VAR».

Για το αν η χρήση του VAR στον τελικό αποτελεί κρίσιμο τεστ ενόψει της νέας σεζόν: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει καθαρές λύσεις. Χρειάζεται ένα χειρουργείο δεν αρκούν τα χάπια για να έρθει η εξυγίανσή του. Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στον τελικό, με το VAR θα δώσουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο υπάρχουν οι προοπτικές, ένα πιο καθαρό προϊόν. Έτσι θα έρθουν περισσότερα χρήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για υποδομές και παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε Πρωταθλητής τη σεζόν που εισήχθη το μέτρο της παρουσίας ξένων διαιτητών: «Αν υπήρχαν ξένοι και στο προηγούμενο Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής και πέρσι. Το περσινό Πρωτάθλημα, του εκλάπη από τον Κομίνη. Είναι τραγικό και είμαι απογοητευμένος που τον βλέπω να σφυρίζει ακόμη, την ώρα που άλλοι διαιτητές με ενδεχομένως λιγότερα λάθη υποβιβάστηκαν. Οι ξένοι έφεραν κάτι νέο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με εξαίρεση το τραγικό συμβάν με τον ξυλοδαρμό Τζήλου, και ελπίζω να βρεθούν αυτοί που τον ξυλοκόπησαν, υπάρχει μια βελτίωση και μια εξέλιξη προς τα εμπρός».

Για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Μετά τον τελικό θα έχω μια συνάντηση με τον κ. Σαββίδη, στην οποία ελπίζω να τον συγχαρώ για την κατάκτηση ενός ιστορικού νταμπλ. Είμαι θετικός να συνεχίσω συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, όμως, πρέπει αν σεβαστούμε τις ιδέες του ιδιοκτήτη. Αυτός είναι ιδιοκτήτης, πρέπει να δούμε τι θέλει και θα το σεβαστούμε».

Για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με 1-0 και ελπίζω με γκολ κάποιου από τους επιθετικούς του. Του Σφιντέρσκι ή του Άκπομ. Ή ακόμη και του Λημνιού ή του Ζαμπά, ενός νεαρού παίκτη. Θα είναι σημαντικό γι’ αυτούς, θα πάρουν θετική ενέργεια ενόψει της συνέχειας».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή