Τρεις φορές χρειάστηκε ο Βρέσκας τη βοήθεια του VAR στο Ατρόμητος-Παναιτωλικός (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Τρεις φορές χρειάστηκε ο Βρέσκας τη βοήθεια του VAR για δύο περιπτώσεις γκολ που σημειώθηκαν στο Περιστέρι και ο δεύτερος βοηθός, Δημόπουλος σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ και για μία περίπτωση ταυτοποίησης παίκτη.

Στην πρώτη περίπτωση στο 2’, ο Μανούσος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και νίκησε στο τετ α τετ τον Κνετ. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο ύστερα από υπόδειξη του διαιτητή VAR, Κουμπαράκη το τέρμα μέτρησε κανονικά και ο Ατρόμητος προηγήθηκε 1-0.

Στο 71’ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να σκοράρει με τον Μοράρ, ωστόσο και πάλι ο βοηθός Δημόπουλος υπέδειξε οφσάιντ. Η φάση ήταν πολύ οριακή, η επανεξέτασή της είχε διάρκεια πέντε λεπτά (!) και τελικά χρειάστηκε ο Βρέσκας να κάνει on field review για να ακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων και έτσι το σκορ παρέμεινε 1-0. Αγνωστο αν υπέδειξε οφσάιντ στον σκόρερ Μοράρ, ή θεώρησε ότι επηρέαζε τη φάση ο Γιοβάνοβιτς.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Βρέσκας έδωσε φάουλ υπέρ του Ατρόμητου λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και απέβαλλε τον Μάλη, όμως επενέβη ο VAR και ο διαιτητής από την ΕΠΣ Πιερίας απέβαλλε τελικά με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γιοβάνοβιτς, παίρνοντας πίσω την κόκκινη στον Μάλη, αφού ο Κουμπαράκης του υπέδειξε ποιος έκανε την παράβαση στον παίκτη των γηπεδούχων.

Με όλα αυτά τελικά παίχθηκαν συνολικά 13 λεπτά καθυστερήσεων και ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 (αμφότερα τα γκολ ο Μανούσος), ενώ ο Παναιτωλικός γνώρισε την πέμπτη διαδοχική ήττα του σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Παρακάτω το βίντεο και με τις τρεις επίμαχες φάσεις:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή