Εξι φορές χρειάστηκε τη συμβολή του VAR ο Τζήλος στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Εξι φορές έκανε χρήση της τεχνολογίας VAR ο Τζήλος στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, κάτι που συμβαίνει ασφαλώς πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο!

Συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό ο Μάνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και σκόραρε. Αρχικά ως όφειλε ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, όμως ο Τζήλος παίρνοντας την ενημέρωση από τον VAR, Παπαδόπουλο, κατακύρωσε το γκολ.

Δέκα λεπτά μετά ο ΟΦΗ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Γιαννούλη έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο Τζήλος αφού έλαβε ενημέρωση από τον Παπαδόπουλο (VAR) πήγε και είδε μόνος του τη φάση και τελικά ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ στον Μακέντα.

Στο 49′ ο Μάνος έφυγε ξανά στα νώτα της “πράσινης” άμυνας και σκόραρε. Για ακόμη μία φορά τη λύση έδωσε η τεχνολογία VAR, για το αν υπήρχε ή όχι οφσάιντ. Ο Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Τζήλο και το γκολ κατακυρώθηκε για το 0-2 των Κρητικών.

Στο 66′ ο Δώνης πέτυχε γκολ για τον Παναθηναϊκό, όμως προηγουμένως φαίνεται πως η μπάλα είχε βγει κόρνερ. Ο Τζήλος το επιβεβαίωσε στο VAR και δεν μέτρησε το τέρμα των “πράσινων”.

Στο 84′ ο Τζήλος υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για μαρκάρισμα του Μαρινάκη στον Περέα. Ο διεθνής διαιτητής αφού πρώτα πήρε και το οκ του VAR έδωσε οριστικά την εσχάτη των ποινών για τους “πράσινους” που μείωσαν σε 1-3 για τον Μακέντα.

Στο 95′ ο Κουρμπέλης έκανε τάκλιν στον Κοροβέση που τραυματίστηκε. Ο Τζήλος είδε τη φάση στο βίντεο και απέβαλλε τον άσο του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή