Τσέφεριν: “Είμαι σίγουρος ότι το GRexit δεν θα συμβεί, αλλά ο κίνδυνος πάντα υπάρχει”

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, είχε τη Δευτέρα (24/2) ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και ο κ. Τσέφεριν δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά της», υπογράμμισε.

«Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα θέμα γύρω από τα οποία κινήθηκε η συνάντηση, δεν απέκλεισε τον κίνδυνο αποκλεισμού, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να υφίσταται.

«Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση (Grexit) γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της», απάντησε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή