Τσερνίσοφ: «Μάλλον πρέπει να αλλάξω διαβατήριο για να μας παίζουν καλύτερα οι διαιτητές»

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα για τη διαιτησία του Ματσούκα στο παιχνίδι Σπάρτη – Πλατανιάς 0-0 για την 9η αγωνιστική της Football League εξέφρασε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Αντρέι Τσερνίσοφ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ρώσου τεχνικού οι Λάκωνες διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, εκ των οποίων υποστηρίζουν πως έπρεπε να δοθεί τουλάχιστον η μία.

Το αρχικό σχόλιο του τεχνικού της Σπάρτης:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον διαιτητή, αλλά ένα από τα τρία φάουλ ήταν μέσα στην περιοχή. Δεν γιατί δεν αρέσαμε στον διαιτητή. Ισως φταίω εγώ επειδή είμαι από τη Ρωσία. Ισως πρέπει να αλλάξω το διαβατήριό μου για να είμαι από μία ζώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να μας παίζουν καλύτερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν δινόταν πέναλτι στη Ρωσία σε αντίστοιχη φάση: «Σε όλον τον κόσμο οι διαιτητές είναι ίδιοι. Το ένα πέναλτι ήταν ξεκάθαρο».

Για το αν ήταν εχθρική η διαιτησία: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός διαιτητής. Μπορεί να είδε διαφορετικά την επίμαχη φάση. Ισως να μην είχε καλή θέση και να μην το είδε. Πάντως σε αντίστοιχες περιπτώσεις εναντίον μας δόθηκαν πέναλτι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή